Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

GEURKAARSEN

0 producten

​Geurkaarsen zijn een perfecte manier om je huis niet alleen te voorzien van een heerlijke geur, maar ook om deze meer sfeer te geven. De juiste geurkaars is niet alleen leuk voor de geur, maar is tevens een aanwinst voor je interieur. 

DIVERSE VERPAKKINGEN

Deze kaarsen zijn er in verschillende geuren, vormen, branduren en formaten. Misschien ben je op zoek naar een bescheiden geurkaars qua geur en verpakking, of misschien ga je juist voor een geurkaars die op beide fronten een statement maakt. Kies in dat geval voor een geurkaars met een opvallende verpakking, eentje die je daarna nog kunt hergebruiken. Een geurkaars in een mason jar geeft je in eerste instantie niet alleen een zalige geur, maar na het opbranden heb je ook nog eens een leuke mason jar. Kaarsen in een blikje zijn ook erg populair omdat ze vaak van een dusdanig formaat zijn dat ze makkelijk mee op reis te nemen zijn, wie wil immers niet z'n favoriete geur in de hotelkamer, en daarna heb je een leuk blikje voor het opbergen van kleine spulletjes of puur der decoratie. Je kunt ook kiezen voor een geurkaars in een grote glazen pot met metalen of houten deksel.

WELKE GEUR ZAL IK KIEZEN?

Qua geuren is de keuze al even divers. Natuurlijk heeft iedereen geur favorieten, maar de geur die je kiest kan ook aangepast worden aan het jaargetijde. In de herfst kiezen veel mensen voor een geurkaars met kruidige ondertonen. In de winter zijn geuren met dennen- of cranberry-accenten heel erg populair. De lente en  zomer lenen zich uitstekend voor het branden van kaarsen met frisse en fruitige geuren om zo dat zomerse gevoel nog wat langer vast te houden. 

BIJZONDERE GEURCOMBINATIES

Natuurlijk zijn er geuren die altijd populair zullen zijn bij geurkaarsen, zoals vanille of kaneel. In ons assortiment hebben we ook minder voor de hand liggende geurcombinaties, zoals geuren met een combinatie van groenten, fruit en kruiden. Ook de kaarsen met een geur die geïnspireerd is door thee zijn bijzonder populair en worden vaak aangeschaft als unisex kadootje

LUXE EN EXCLUSIEVE MERKEN

In ons assortiment vind je ook een aantal luxe merken, zoals de kaarsen van het merk Illume. Dit merk onderscheidt zich met bijzondere geurcombinaties en stijlvolle verpakkingen.  Exclusieve en bijzondere kaarsen zijn meer dan welke andere geurkaars ook een aanvulling voor het interieur en helpen je een eigen draai te geven aan je inrichting. Deze kaarsen kun je neerzetten puur ter decoratie, maar wanneer je ze aansteekt begint het feest pas echt. 

STERKE GEURKAARSEN

Bepaalde geuren zullen automatisch niet zo'n sterk aroma afgeven als andere geuren (denk bijvoorbeeld aan specerijen, die automatisch al wat indringender zijn dan bijvoorbeeld geuren als katoen of linnen) maar natuurlijk is er ook nog een verschil tussen de verschillende merken. De kaarsen van het merk Lucia zijn bijvoorbeeld redelijk subtiel (maar zeker niet minder lekker, en ze zijn zeker heel erg bijzonder qua geuren) maar voor echt sterke en geconcentreerde geurkaarsen kom je zeker bij het merk McCall's uit. Deze prachtig verpakte geurkaarsen zijn mooi geconcentreerd en geven je zeker waar voor je geld. 

GEURKAARSEN MET 1, 2 OF 3 LONTEN

De meeste mensen kennen uiteraard de geurkaarsen met 1 lont, maar wist je dat ze er ook met meerdere lonten zijn? Een misvatting is dat deze geurkaarsen sneller opbranden, en dus minder voordelig zijn. Dit type met meerdere lonten branden gelijkmatiger en geven in een branding meer geur af. Deze geurkaarsen zijn dus bijzonder geschikt voor grotere ruimtes. 

TRAPP FRAGRANCES

De geurkaarsen van Trapp Fragrances zijn het geld meer dan waard, want ze zijn verkrijgbaar in een selectie bijzondere geuren, en zijn bijzonder geconcentreerd. De producten van Trapp Fragrances geven zelfs al geur af wanneer ze niet aangestoken zijn. Geniet bij het voorbij lopen al van een vleug van hun heerlijke aroma. Bent u op zoek naar een feestelijke geurkaars om kado te doen? Dan zijn de geurkaarsen van Trapp Fragrances zeker de juiste keuze. Ze zijn verpakt in een mooi doosje waardoor ze eigenlijk niet eens meer ingepakt hoeven worden. 

WAX LYRICAL

Dit mooie Engelse merk heeft een groot aantal collecties met geurkaarsen, de ene geurkaars ruikt nog lekkerder dan de ander. Alle kaarsen hebben 1 ding gemeen: ze hebben een verfijnde geur en een stijlvolle verpakking. Dit merk heeft zeker een geurkaars voor iedereen. De geurkaarsen zijn er ook in verschillende verpakkingen. Er zijn geurkaarsen in blik, of in een mooie glazen pot. Tevens zijn de geurkaarsen er in verschillende formaten. Meestal kiezen wij ervoor de small of medium geurkaarsen in ons assortiment op te nemen. Vergeet niet ook in de zomer en winter ons Wax Lyrical assortiment te bekijken want dan komen er vaak nieuwe collectie geurkaarsen uit. 

ONE WITH NATURE

Dat goede geurkaarsen niet duur hoeven zijn bewijst het Poolse merk O.W.N. Zij hebben een leuke selectie geurkaarsen die heerlijk ruiken maar niet opdringerig zijn. Ook hebben zij geurkaarsen in blik die handig mee te nemen zijn op reis. Heeft u graag uw favoriete geur om uw heen, dan zijn deze geurkaarsen een echte uitkomst. 

LUCIA

Het merk Lucia heeft een mooie collectie geurkaarsen in subtiele en stijlvolle geuren. De geurkaarsen van Lucia zijn bescheiden van formaat maar hun geuren maken een statement. Houd je van geurkaarsen met unieke, subtiele geuren dan zijn de geurkaarsen van Lucia wat je zoekt!

MCCALL'S CANDLES

De geurkaarsen van McCall's worden geleverd in een prachtige verpakking en een groot aantal branduren. De geurkaarsen van McCall's hebben een zeer uitgesproken aroma en zijn dan ook bijzonder geschikt voor grotere ruimtes. 

WAX MELTS

Een andere optie om je huis te voorzien van een heerlijke geur is het branden van wax melts in verschillende geuren. Het voordeel van wax melts is dat je diverse geuren kunt combineren waardoor je je eigen unieke geur creëert

GEURSTOKJES

Wanneer je graag een constante afgifte van geur hebt, en er de voorkeur aan geeft geen vlam te branden, dan zijn geurstokjes een echte uitkomst. Geurstokjes hebben bovendien ook een decoratieve waarde, en het handige is dat de vloeistof nagevuld kan worden waardoor je er extra lang van kunt genieten. 

GEURKAARSEN ONLINE BESTELLEN

Ons geurkaarsen assortiment is een combinatie bekende en wat minder bekende merken. Wij proberen een selectie geurkaarsen te bieden die verrast, maar voorziet in uw geurkaarsen behoefte. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden zijn of haar favoriete geurkaars bij ons te bestellen, maar ook om nieuwe geurkaarsen te leren kennen. Natuurlijk wil je je geurkaarsen zo snel mogelijk openen en aansteken, dus wij doen ons best bestellingen zo snel mogelijk te versturen!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen