Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Catseye London

0 producten

Catseye London is een kleurrijk en eigenzinnig merk dat in 2004 in Londen gelanceerd is met het uitbrengen van een collectie van diverse mode- en beautyaccessoires met grappige prints. Catseye Londen is in de jaren uitgegroeid tot een een merk met een grote collectie fantastische en functionele accessoires waarmee je gegarandeerd zult opvallen!

CATSEYE LONDON INSPIRATIE

Dit Engelse merk houdt nauwlettend de modetrends in de gaten en haalt haar inspiratie uit reizen over de hele wereld, en het streven is om ontwerpen te maken die een klein beetje gek en een klein beetje apart zijn. Twee keer per jaar wordt er een nieuwe collectie uitgebracht, wat betekent dat er nieuwe ontwerpen op bestaande modellen wereldkundig worden gemaakt. Wie Catseye London kent heeft vast al opgemerkt dat honden en katten een grote bron van inspiratie zijn, en ook collages van mooie plaatjes zijn een belangrijk onderdeel van hun ontwerpen.

FUN(CTIONEEL)

De producten van Catseye London zijn altijd grappig, opvallend en schattig, maar boven alles zijn ze functioneel. De populariteit van dit bijzondere merk nemet nog steeds toe, en je vindt Catseye London wereldwijd dan ook in leuke boetiekjes en wereldberoemde winkels, en nu ook bij Alice&Jo! Door de veelzijdigheid in ontwerpen weten wij zeker dat er voor iedereen een toilettas of make up tasje is en wij doen dan ook ons best om een zo divers mogelijk aanbod te bieden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen