Standaard €5,95 verzendkosten binnen NLD | Verzending op ma en do

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

LIPVERZORGING

0 producten

Lipverzorging wordt vaak niet gezien als een verzorgingsproduct maar als een leuk extraatje, maar niets is minder waar. Lipverzorging zorgt voor een van de meest delicate stukjes huid die wij hebben, en is daarom zeer belangrijk in het geheel van onze lichamelijke verzorging. 

Lippenbalsem

Uiteraard wordt bij lipverzorging direct aan lippenbalsem gedacht. Deze vorm van lipverzorging kan gebruikt worden wanneer je last hebt van droge of zelfs gescheurde lippen, maar ook preventief kan dit product een uitkomst zijn. Wanneer je iedere avond voor het slapen gaan een hydraterende lippenbalsem aanbrengt word je 's ochtends vroeg wakker met zalig zachte lippen waar je met gemak je favoriete lippenstift of lipgloss op aan kunt brengen.

Lipverzorging met een kleurtje

Het verzorgen van je lippen is niet alleen nuttig, maar je kunt het ook inzetten als makeup, namelijk wanneer je een lipbalsem met een kleur gebruikt. Op die manier kun je de hele dag je lippen verzorgen en tevens profiteren van een leuk kleurtje op de lippen. 

Lip Scrub

Lip scrub is tevens een effectieve vorm van lipverzorging, want het verwijdert dode huidcellen en dat zorgt er weer voor dat het hydraterende product dat je erna opbrengt makkelijk in kan trekken waardoor de lippen zachter worden dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Lippenolie

Een iets minder bekende vorm van lipverzorging is de lippenolie. Een lippenolie zorgt voor een intense hydratatie, glans en in sommige gevallen ook voor een subtiel kleurtje. Deze vorm van lipverzorging voelt luxueus aan en misstaat in geen enkel make up tasje

Bekende en Onbekende Merken

Bij Alice&Jo vind je een verrassende combinatie van bekende en onbekende merken lipverzorging die je zeker zullen stimuleren eens wat nieuws te proberen. De lippenbalsem van EOS is inmiddels wereldberoemd, maar kende je het merk TokyoMilk al? Dit merk heeft heerlijke, verrassende smaken die je zeker nog nooit elders hebt gevonden. Wat betreft bekende merken kun je bijna niet om Lip Smacker heen, dus van dit merk vind je bij ons een zeer grote selectie lipverzorging. 

Lipverzorging Online Bestellen

Ben je op zoek naar een uitgebreid aanbod lipverzorging, en profiteer je graag van optimaal gemak? Dan is het online bestellen van je verzorgingsproducten echt iets voor jou. Wanneer je je bestelling op een werkdag voor 16:00 plaatst zorgen wij ervoor dat het dezelfde dag verstuurd wordt en je het lekker snel in huis hebt. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen