Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

PINCET

0 producten

Een make up accessoire waar geen enkele beauty liefhebber zonder kan leven is een pincet. Wat is er vervelender dan wanneer je een prachtige ooglook wilt creëren maar je nog wat verdwaalde wenkbrauw haartjes tegen komt? 

PINCET MET MOTIEFJE

Hoewel pincetten in de eerste plaats natuurlijk nuttig, zelfs onmisbaar zijn, is het ook wel leuk als je kunt kiezen voor een pincet met een leuk motiefje. Je kunt je pincet afstemmen op de kleur van de rest van je makeup accessoires zoals je makeup kwasten, of op je makeup tasje. Wees er wel op bedacht dat wanneer je eenmaal begint met het aanschaffen van leuke makeup accessoires het een ware verslaving kan worden. 

MEER DAN EEN EXEMPLAAR IN JE COLLECTIE

De meesten van ons zullen meer dan een pincet in hun bezit hebben, want je wil er eigenlijk altijd eentje binnen handbereik hebben. Zorg er dan ook voor dat je er sowieso eentje in de badkamer hebt, en eentje bij je makeup tafel, en natuurlijk eentje in je makeup tasje. Goede verlichting en een goede spiegel zijn onmisbaar wanneer je je wenkbrauwen gaat epileren, dus zorg ervoor dat je ook goed zicht hebt wanneer je aan de slag gaat. 

WELKE PINCET HEB IK NODIG?

Pincetten komen er in verschillende vormen en maten, en welke vorm het best bij jou past hangt helemaal af van je behoefte. Voor splinters is er een speciale pincet, en voor de wenkbrauwen zijn er zelfs meerdere modellen. Je kunt er voor kiezen een schuin aflopend pincet te gebruiken, of aan automatisch pincet of zelfs eentje met een lampje. 

THE VINTAGE COSMETIC COMPANY

Op dit moment vind je de pincetten van The Vintage Cosmetic Company in ons assortiment. Ze zijn verkrijgbaar in 1 model maar met verschillende motiefjes. Dit merk is retro geïnspireerd en heeft vrolijke makeup kwasten en accessoires. 

PINCETTEN ONLINE BESTELLEN

Wanneer je je pincet snel in huis wilt hebben en zeker wilt weten dat ze op voorraad zijn kun je eenvoudig online bestellen. Profiteer van het gemak van online bestellen en van een snelle levertijd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen