Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

SALE

0 producten

Ben je ook zo gek op een koopje? De producten bij Alice&Jo zijn altijd scherp geprijsd maar desalniettemin is het ook zeker de moeite waard om de Sale in de gaten houden! Je zult hier het hele jaar door producten terug vinden die in prijs verlaagd zijn omdat ze ons assortiment gaan verlaten, maar er zijn ook regelmatig tijdelijke afprijzingen om bepaalde producten een keer in het zonnetje te zetten. 

AFGEPRIJSDE NAGELLAK

Een van de productgroepen die je regelmatig terug zult vinden in ons SALE zijn nagellakken. Dit make up product is onderhevig aan vele veranderingen, en ieder seizoen komt er een groot aantal nieuwe kleuren bij waar andere kleuren dan weer het veld voor moeten ruimen. Wanneer je graag regelmatig nieuwe kleuren nagellak aanschaft, check dan zeker geregeld de SALE. Je vindt hier regelmatig nagellak van Barry M terug, want dit merk heeft het tempo er goed in zitten wat betreft nieuwe releases. 

MAKE UP SALE

Niet alleen nagellak vind je terug in de SALE, maar ook de vele andere make up producten zijn regelmatig scherp afgeprijsd. Schaf met een scherpe korting oogschaduwpalettenlippenstift en blush aan. Wij raden niet alleen aan om regelmatig de afprijzingen na te lopen, maar ook zeker om snel toe te slaan, want op is op. Het merendeel van de afgeprijsde SALE producten komt niet meer terug in ons assortiment en je wilt natuurlijk niet achter het net vissen. 

MAKEUP KWASTEN SALE

Een andere categorie die zeer goed vertegenwoordig is in de SALE zijn de make up kwasten. Je kunt heel goed je slag slaan door onze SALE te raadplegen voor kwastensets van bijvoorbeeld Sedona Lace en Real Techniques. Ben je op zoek naar een betaalbare kwastenset om je make up collectie mee te beginnen? Verken dan zeker ons SALE en bespaar een hoop geld. 

AFGEPRIJSDE GEURKAARSEN

Wij hebben niet alleen make up flink afgeprijsd, maar ook geurkaarsen zijn aan vele veranderingen onderhevig dus dit is een andere productgroep die regelmatig afgeprijsd wordt. Vooral seizoensgebonden geuren zul je hier vaak terug vinden, maar ook merken waar wij afscheid van nemen zullen hier bij staan. Probeer je graag nieuwe geuren uit maar vind je een grote geurkaars meteen zo'n investering? Shop dan zeker onze SALE. 

SALE SNEL BESTELD EN SNEL IN HUIS

Het is altijd raadzaam snel toe te slaan bij de SALE, en wij zullen vervolgens ons best doen om je bestelling ook snel te versturen. We versturen op maandag en op donderdag. De bestellingen worden altijd met track&trace verzonden.