Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

WAX MELTS

0 producten

Waxmelts zijn een perfecte manier om je huis met een zalig aroma te vullen. Waxmelts geven je de vrijheid diverse geuren met elkaar te combineren om zo je eigen unieke geurcombinatie te creëren. 

VERSCHILLENDE GEUREN WAX MELTS

Er zijn ontelbaar veel geuren waxmelts verkrijgbaar, en voor iedere bui of jaargetijde is er wel een geur die je gevoel perfect vertaalt. In de zomer wordt er vaak gekozen voor frisse, bloemige geuren. In de herfst is niets zo lekker als kaneel, specerijen of wat dacht je van het grote aanbod waxmelts die ruiken naar je favoriete taart, koekjes of andere lekkernij? In de winter kiezen veel mensen ervoor waxmelts te branden met typisch winterse geuren zoals pepermunt, cypres of dennen. Vooral bij een winter zonder sneeuw kun je toch nog een beetje in de winterse stemming komen met waxmelts in heerlijk winterse geuren.

COMBINEREN VAN VERSCHILLENDE GEUREN WAX MELTS

Er zijn geen beperkingen voor de geurcombinaties die je kunt maken, behalve je eigen fantasie. Breek van iedere geur die je wilt een blokje af en (afhankelijk van de grootte van je wax brander) leg je 3 of 4 geuren in je brander. De waxmelts Keystone Candle en Goose Creek Candle kunnen makkelijk afgebroken worden. De waxmelts van Goose Creek zijn ook los te koop in onze webshop, dus dat is ook een ideale manier om eerst uit te proberen welke geuren waxmelts je voorkeur hebben. 

BUTTONS, CANDLE BARS EN WAXMELTS

Buttons, Candle Bars en waxmelts zijn eigenlijk allemaal hetzelfde type product. McCall's Candles heeft geur buttons in plaats van de klassieke waxmelt wedges of wax melt blokjes, maar ook de (grotere) candle bars. De geuren van McCall's zijn bijzonder sterk, dus voor kleinere ruimtes adviseren wij 1/2 of zelfs 1/3 candle bar om mee te beginnen. 

WAAROM WAX MELTS GEBRUIKEN

Wat is de reden dat je waxmelts zou verkiezen boven bijvoorbeeld een geurkaars? Ze kunnen een uitkomst zijn wanneer je wilt genieten van een heerlijke geur, maar een open vlam niet zo handig is, zoals op kantoor, in een studentenkamer of een klaslokaal. Een bijkomend voordeel is dat je diverse geuren waxmelts met elkaar kunt combineren waardoor er een unieke geur ontstaat. Doorgaans zullen waxmelts eerder geur verspreiden, waardoor je sneller van de door jou gekozen geur kunt genieten. 

TRAPP FRAGRANCES WAX MELTS

Nieuw in ons assortiment zijn de producten van Trapp Fragrances, waaronde de waxmelts. Deze waxmelts zien er anders uit dan we van de meeste merken gewend zijn. Waarin ze zich ook onderscheiden is de bijzonder hoge concentratie geur. De waxmelts van Trapp Fragrances vullen snel een ruimte met een heerlijke geur, en ook de geurcombinaties van de waxmelts zijn uniek. 

GEURKAARSEN

Wanneer je graag geniet van huisparfums, en van het creëren van sfeer in je huis met behulp van wax melts, probeer dan ook eens het branden van geurkaarsen. In de webshop van Alice&Jo vind je een zeer uitgebreide collectie geurkaarsen in vaak prachtige verpakkingen en heerlijke geuren. Dankzij de verpakkingen zijn deze kaarsen vaak een ware aanvulling aan je interieur en hebben ze niet alleen toegevoegde waarde wanneer ze zijn aangestoken en hun zalige geur verspreiden. 

WAX MELTS BRANDEN

Voor het branden van wax melts zijn twee dingen onmisbaar, en dat zijn een wax brander en waxinelichtjes. De meesten van ons zullen al wel een wax brander in ons bezit hebben, maar het aanbod is zo divers en de prijzen zo voordelig dat het aanschaffen van een extra wax brander zeker geen overbodige luxe is. Bovendien hoef je op die manier niet steeds je wax brander te reinigen wanneer je een andere geur wilt branden. 

LAATSTE KANS VOOR WAX MELTS

Het segment wax melts zal helemaal verdwijnen uit onze webshop. Maak dus van de kans gebruik om een voorraadje in te slaan. Uitverkochte geuren en merken zullen niet meer aangevuld worden! 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen