Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

GEURSTOKJES

0 producten

Bestel je geurstokjes, geurkaarsen en wax melts van diverse merken bij Alice&Jo. Geurstokjes zijn een stijlvolle en makkelijke manier om je huis heerlijk te laten ruiken. Je hebt er verder geen omkijken naar, en het geeft een constante geur. Je zet de mooie houder met de stokjes neer en laat het genieten beginnen. Wanneer je helemaal weg bent van een bepaalde geur dan kun je je geurstokjes makkelijk navullen. 

WAAROM GEURSTOKJES GEBRUIKEN

Een reed diffuser, oftewel geurstokjes, zijn een ideale manier om van je favoriete geur te genieten zonder dat je hiervoor een kaars hoeft te branden, en deze dus in de gaten moet houden. Geurstokjes geven je urenlang plezier, en het feit dat de geurstokjes nagevuld kunnen worden maakt het natuurlijk bijzonder voordelig. 

GEURSTOKJES VS GEURKAARSEN & WAX MELTS

Het een hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten, en heb je een geur gevonden die je absolute favoriet is dan is het niet vreemd om deze in zowel geurstokjes als geurkaarsen aan te schaffen. Met geurstokjes kun je continu genieten van de geur, en met geurstokjes heb je geen vlam die je in de gaten moet houden. Wax melts zijn ook een bijzonder effectieve manier om jezelf te omringen met je favoriete geur. Je kunt de intensiteit zelf bepalen door meer of minder wax melt blokjes te gebruiken, en het is ook mogelijk diverse geuren met elkaar te combineren. 

WAX LYRICAL GEURSTOKJES

Het chique merk Wax Lyrical heeft een zeer uitgebreide selectie geurstokjes in hun assortiment, en bij Alice&Jo kun je de geurstokjes van de Fired Earth collectie bestellen. Deze collectie is geïnspireerd op thee smaken, en bevat een selectie verrassende en elegante geuren die in geen enkel huishouden misstaan. De Fired Earth geurstokjes hebben een eenvoudige en smaakvolle vormgeving en vallen vooral op door hun fantastisch unieke geuren. 

NAVULLING VOOR GEURSTOKJES

Je favoriete geurstokjes wil je natuurlijk niet zomaar weg doen wanneer de fles leeg is, dus wat is er dan handiger dan deze na te vullen? Wij streven ernaar van de geurstokjes in ons assortiment ook de navulling aan te bieden. Is een merk geurstokjes nieuw dan zullen wij de refill niet direct in het assortiment hebben, maar hiervoor kunt u ons natuurlijk altijd mailen. Wij proberen deze reed diffuser refill dan zo snel mogelijk te bestellen.  

GEURSTOKJES ONLINE BESTELLEN

Bij Alice&Jo vind je al je geurproducten voor in huis op 1 plek. Shop in alle rust ons uitgebreide assortiment geurstokjes, geurkaarsen en wax melts en profiteer van gratis verzending bij een besteding vanaf €75. Wij doen ons best je bestellingen altijd zo snel mogelijk te versturen, en hanteren een levertijd van 1-3 werkdagen.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen