Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

STATIONERY

0 producten

Hoewel we niet meer zonder onze smartphone, tablets en computers lijken te kunnen, is de stationery markt er eentje die steeds groter wordt. Het sturen van een met de hand geschreven kaartje of brief is gelukkig nog lang geen verleden tijd, en ook vinden velen van ons het nog steeds prettig om to do lijstjes of een dagboek bij te houden. 

NOTEBOOKS

Een van de meest populaire stationery tems is zonder twijfel het notitieboekje. Dit boekje neem je makkelijk mee in je tas, waardoor je op ieder moment iets kunt noteren dat je net te binnen is geschoten. Notebooks zijn verkrijgbaar in diverse formaten, en er is ook keuze tussen met of zonder regels. Wij proberen altijd een uiteenlopende selectie notitieboekjes aan te bieden die een ieder zal stimuleren weer aan het schrijven te gaan. 

ANSICHTKAARTEN

Een product dat een steeds grotere populariteit geniet is de wenskaart. Het aanbod wordt steeds groter, en ook de diversiteit neemt toe. Er is een ongekend groot aanbod ansichtkaarten voor mensen die de voorkeur geven aan een ansichtkaart met een afbeelding, maar ook het aanbod ansichtkaarten met leuke uitspraken en quotes is ongekend. Ons streven is een leuke en veelzijdige selectie ansichtkaarten aan te bieden waaruit iedereen een geschikte keuze kan maken. Wie ga jij verblijden met een ansichtkaart? 

STATIONERY VERZAMELWOEDE

Als er een segment in onze webshop dat verzamelwoede opwekt dan is het wel stationery.De liefhebber van stationery zal steeds nieuwe toepassingen en bestemmingen bedenken en de zoektocht naar dat ene leuke kaartje, of dat ene ontzettend handige notitieboekje is dan ook nooit voltooid. Waarom zou het ook?

STATIONERY ONLINE BESTELLEN

Maak eenvoudig online je keuze, en bestellingen vanaf €75 worden ook nog eens gratis door ons verstuurd.