Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

ROOM SPRAY

0 producten

Je huis voorzie je nu nog eenvoudiger van een heerlijke geur met een room spray. Een room spray is ideaal om snel een lekkere geur te verspreiden, bijvoorbeeld wanneer je bezoek verwacht of wanneer je een al aanwezige geur (door bijvoorbeeld een geurkaars) wil versterken. Bovendien is een room spray ook heel erg geschikt om zeer plaatselijk geur te verspreiden, en de geur kan direct verspreid worden in de ruimte. 

Wax Lyrical Room Spray

Wax Lyrical heeft nu in de Fired Earth Collection diverse varianten room spray uitgebracht die op zich gebruikt kunnen worden, of naast de andere producten van de Wax Lyrical Fired Earth collectie. U kunt de geurkaarsen of geurstokjes gebruiken, en de room sprays aanschaffen voor een extra geur boost. Door de verfijndheid van de geuren binnen deze collectie is het ideaal om diverse producten tegelijk te gebruiken, want het zal niet snel te overheersend worden. Net als bij parfums is het natuurlijk ook mogelijk om geuren te combineren om zo je eigen unieke geur te creëren. Een room spray maakt het ontzettend makkelijk om verschillende combinaties uit te proberen. 

Welk geurproduct gebruiken

Welk type geurproduct het handigst is voor jou hangt natuurlijk helemaal af van jouw behoeften, maar het een sluit zeker het ander niet uit, zoals al eerder is aangegeven. Een geurkaars verspreidt namelijk niet alleen maar een heerlijke geur, maar het voegt ook gezelligheid toe, iets dat ook zeer belangrijk kan zijn in de keuze voor een geurproduct. Vooral in de avonduren zal er dus eerder gebruik worden gemaakt van een geurkaars. Geurstokjes zorgen voor een continue geurverspreiding die niet uit te zetten is, en wordt dan ook vaak gebruikt op toiletten of in badkamers. Een room spray biedt weer andere mogelijkheden die ook heel goed kunnen aansluiten bij je behoeften.

Room Spray Online Bestellen

Een room mist bestel je online eenvoudig bij Alice&Jo, en dan heb je 'm ook snel in huis. Bij een bestelling vanaf €75 word je bestelling ook nog eens gratis door ons verstuurd. 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen