Standaard €5,95 verzendkosten binnen NLD | Verzending op ma en do

Contact

Per mail kun je ons bereiken: info@alicejo.com

Wij streven ernaar je mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Wij verzoeken je in de communicatie met ons rekening te houden met het feit dat je mail gelezen wordt door een daadwerkelijk persoon. In de meeste gevallen zul je communiceren met Vincent. Natuurlijk werkt hij ons ook weleens op de zenuwen, maar net als bij ons (Alice & Jo) is ook zijn uitgangspunt om onze klanten zo goed en zo vriendelijk mogelijk te helpen. We verkopen ontzettend leuke producten vinden wij zelf, en we willen dat het hele proces een prettige ervaring is.

Wij begrijpen dat er in sommige gevallen, zoals bij een zoekgeraakte of beschadigde zending, sprake is van teleurstelling, maar wij verzoeken je om desondanks bijvoorbeeld het overmatig gebruik van uitroeptekens achterwege te laten. Stel je voor dat je tegenover de persoon staat naar wie je de mail stuurt, en gebruik voor de mail dezelfde toon als die je in het echt zou gebruiken. Op die manier komen we er samen ongetwijfeld uit. 

Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op werkdagen (met uitzondering van woensdag) tussen 10:00 - 17:00 op het volgende telefoonnummer:

+31(0)24-6793769

 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven