Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

LEGPUZZELS

0 producten

Legpuzzels als ontspannend tijdverdrijf

We zijn zo gewend om druk bezig te zijn dat ontspanning er nogal makkelijk bij inschiet. Legpuzzels zijn wat ons betreft de ideale manier om die rust te pakken en de zinnen te verzetten. Of het nou legpuzzels met landschappen of met dieren of gebouwen zijn, we hebben allemaal onze voorkeur in legpuzzels, en voor iedereen is er wel iets op de markt. Begin lekker in je eentje, of met iemand anders aan dit project en geniet van het eindresultaat.

Doe een legpuzzel kado

Het is misschien niet een heel erg voor de hand liggen kado, maar legpuzzels zijn ideaal om (vooral met de feestdagen) cadeau te doen, helemaal wanneer je het thema of ontwerp goed aansluit bij diegene. Je kunt het zo eenvoudig of uitdagend maken als je zelf wilt door te kiezen voor een bepaalde afbeelding en natuurlijk het aantal stukjes. Wat ook een leuk idee is om er een lijst bij kado te doen zodat de ontvanger de afgemaakte puzzel in kan lijsten. Sommige legpuzzels zijn te mooi om daarna weer gewoon op te bergen.

Legpuzzels voor volwassenen

Zaken als kleurboeken en legpuzzels zijn al lang niet meer alleen voor kinderen bestemd, en daar zijn wij bij Alice&Jo ontzettend blij mee. Legpuzzels zijn een heel erg leuk project om samen met iemand te starten, en velen van ons zien het ook als een familie aangelegenheid. Wie is er nou niet eens bij vriendin en familie binnen gelopen, zag een legpuzzel liggen en kon het niet weerstaan een paar stukjes te leggen om vervolgens niet meer te kunnen stoppen?

Legpuzzels voor volwassenen met retro design

Er zijn natuurlijk ontzettend veel legpuzzels op de markt, maar de uitdaging is natuurlijk om een merk te vinden dat unieke designs biedt. Ze moeten zo mooi zijn dat je niet anders kunt dan ze in elkaar te leggen. Je wilt immers zien hoe het eindresultaat is en kunt niet wachten dat laatste stukje op z’n plek te leggen. Ben je op zoek naar legpuzzels met een retro feel en/of een uniek ontwerp dan ben je bij Alice&Jo aan het juiste adres. Heb je zelf een suggestie voor een mooi merk of ben je naar iets op zoek, neem vooral contact met ons op!

Maak het jezelf moeilijk met een gradient puzzel

Gradient legpuzzels behoren tot de moeilijkste die er zijn. Het subtiele kleurverloop maakt het extra moeilijk de juiste stukjes te vinden en vereisen extra concentratie en oplettendheid. Ben je er niet bang voor gedurende het proces met vlagen gefrustreerd te raken, en ga je voor die ultieme beloning wanneer je het laatste stukje legt? Dan zijn gradient legpuzzels echt iets voor jou!

Legpuzzels voor volwassenen van 1000 stukjes

Het merendeel van de legpuzzels dat wij verkopen bestaan uit 1000 stukjes, maar wij zullen zeker ook gaan kijken naar grotere aantallen, om het een nog grotere uitdaging te maken. Voor kinderen zijn er uiteraard legpuzzels met aanzienlijk minder stukjes , maar deze zul je  niet terugvinden in ons assortiment.

Legpuzzels online bestellen

Heb je bij Alice&Jo de juiste legpuzzel voor jou gevonden dan is het bestelproces makkelijk te doorlopen. Betalen kan via een bankoverschrijving, Ideal of Paypal. Wij doen ons best je puzzel zo snel mogelijk te versturen (wij hanteren een verzendtijd van 1-3 werkdagen) zodat je je op de nieuwe uitdaging kunt storten.