Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

NOTITIEBLOK

0 producten

Vind je het handig om je boodschappen en klusjes te noteren zodat je het niet vergeet, of communiceer je in jouw huishouden graag met behulp van briefjes? Dan is een notitieblok een onmisbaar product. 

Notitieblok Met Magneet

Een veel voorkomende plaats om een notitieblok te gebruiken is in de keuken. Noteer direct welke boodschappen je de volgende keer mee moet nemen, noteer recept ideeën en wens de andere gezinsleden een fijne dag. Een notitiblok met magneet is in dat geval echt een uitkomst, want hij kan eenvoudig op de koelkast geplaatst worden. De notitieblokken met magneet zijn smaller vorm gegeven dan de reguliere notitieblokken waardoor ze niet teveel plek in beslag nemen.

A4 Notitieblok

Wanneer je een notitieblok van A4 formaat hebt kun je dit ook gebruiken als briefpapier, en niet zozeer als puur om boodschappen te noteren. De A4 notitieblokken zijn met name bedoeld voor gebruik op een clipboard. Ken of ben je een echte liefhebber van stationery? Dan is een van de prachtige notieblokken in onze webshop een leuk kado idee. 

Fox & Fallow Notitieblok

Van het unieke Australische merk Fox & Fallow verkopen wij een groot deel producten, en allemaal zijn ze even mooi. Met zeer veel aandacht voor detail en afwerking zijn de producten ontworpen, en daardoor zijn ze zeer leuk om aan iemand kado te doen. 

Online Notitieblok Bestellen

Wanneer je graag op zoek gaat naar bijzondere producten, en graag dingen hebt die niet iedereen heeft dan kun je ook eenvoudig je stationery producten online bestellen. Bij Alice&Jo vind je op dit moment diverse producten van Fox & Fallow, waaronder heel erg mooie notitieblokken.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen