Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

WENSKAARTEN

0 producten

Wie vindt het nou niet leuk om met speciale gelegenheden of gewoon zomaar van iemand wenskaarten te ontvangen? Het ontvangen van wenskaarten laat ons weten dat er iemand aan ons denkt en moeite voor ons wil doen. Het versturen van een sms of email is tegenwoordig snel gebeurd en wordt in grote aantallen gedaan, maar het ontvangen van een ansichtkaart is echt een teken van genegenheid. 

WENSKAARTEN MET QUOTES

Een type ansichtkaart dat het heel erg goed doet zijn de wenskaarten met quotes. Ze variëren van inspirerend, tot grappig of ontroerend, en voor iedere gelegenheid is er wel een toepasselijke quote. Kom je een leuke ansichtkaart tegen maar heb je er niet direct een bestemming voor in gedachten? Ons advies is om wenskaarten toch aan te schaffen en te bewaren voor die ene gelegenheid waarin de kaart de spijker op de kop slaat. 

WENSKAARTEN VAN QUOTABLE

De leukste citaat wenskaarten zijn zonder twijfel die van Quotable. Dit grappige en eigenwijze merk heeft de meest uiteenlopende teksten, dus voor iedere gelegenheid vind je wel een paar geschikte wenskaarten. Wij verkopen van Quotable ook de mokken met citaten, dus het is ook leuk om een setje samen te stellen als kado. 

WAAROM WENSKAARTEN VERSTUREN? 

Natuurlijk liggen verjaardag en speciale gelegenheden zoals een geboorte voor de hand als aanleiding om een kaartje te versturen, maar er zijn nog zoveel meer redenen. Wat dacht je van iemand een ansichtkaart geven gewoon omdat je aan diegene denkt, of omdat je diegene al een tijd niet hebt gezien? Soms is het moeilijk contacten te onderhouden omdat agenda's niet gelijk lopen of omdat iedereen het druk lijkt te hebben, en dan is het juist leuk om iemand een ansichtkaart te sturen. Laat diegene even weten dat je nog aan hem of haar denkt, en dat je hoopt elkaar snel weer te kunnen zien. 

WENSKAARTEN ONLINE KOPEN

Uiteraard is er een groot aantal winkels waar je wenskaarten kunt kopen, maar wanneer je op zoek bent naar iets echt unieks dan kom je toch al snel uit bij een online verkooppunt. Bestel je ansichtkaart makkelijk online, en profiteer van een snelle verzending en een uitgebreid aanbod. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen