Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Illume Candles

0 producten

Ben je op zoek naar een unieke en luxueuze geurkaars die een echt statement maakt in je interieur? Dan zijn de geurkaarsen van Illume een absolute aanrader. Dit bijzondere Amerikaanse merk creëert producten die zich onderscheiden van de rest van de markt.

Illume Geuren

Illume heeft een vaste selectie geuren die stuk voor stuk unieke geurcombinaties zijn. Hun keuze in geurcombinaties is zo bijzonder en verfijnd dat hun geurkaarsen aansteken een echte ervaring. Laat bij het selecteren van een Illume geurkaarsen al je vooroordelen los en waag het er eens op met een geur die je nog niet eerder hebt ovverwogen. Illume weet de geuren op zo'n smaakvolle wijze te combineren dat ze nooit opdringerig zijn, maar altijd elegant. Geniet van het proces van het uitkiezen van de geur, het uitpakken van je bestelling en uiteindelijk het aansteken van je Illume geurkaars. Neem een moment om te genieten van de geur die zich langzaam verspreidt in je woning en je omhult met luxe en vertrouwdheid. 

Illume Geurkaarsen

De geurkaarsen van Illume zijn verkrijgbaar in een aantal collecties waardoor je je favoriete Illume geurkaarsen in verschillende verpakkingen aan kunt schaffen. De Illume Dylan collectie is een collectie met vrolijke en kleurrijke geurkaarsen in een keramieken verpakking. De brandtijd van de Dylan Ceramic geurkaarsen os 20 uur per geurkaars. Dezelfde geuren van de Dylan Ceramic collectie vind je ook terug  in een andere collectie, namelijk de bijzondere Talisman collectie. Wanneer je naast een geurkaars ook op zoek bent naar een woonaccessoire dan is de Illume collectie de juiste keuze. 

Illume Online Bestellen

Illume Candles kun je morgen al in huis hebben wanneer je deze online bestelt bij Alice&Jo. Bestellingen vanaf €75 worden gratis door ons verzonden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen