Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Mermaid Salon

0 producten

Mermaid Salon is een kleurrijk Australisch merk dat bestaat uit een klein team kappers, schoonheidsspecialisten en visagisten. Ze hebben in korte tijd een aantal unieke producten op de markt gebracht die al een enorme populariteit genieten.

De producten van Mermaid Salon zijn niet getest op dieren, en ze zijn tevens geschikt voor veganisten.  

Mermaid Salon The Original Chubby Mermaid Brush

Hij staat inmiddels bekend als 'the makeup brush that broke the internet' en wat ons betreft niet zonder reden. Natuurlijk is de vormgeving van deze ontzettend schattige kwast wat in eerste instantie in het oog springt, maar hij is ook ontzettend handig in gebruik, en niet te vergeten makkelijk mee te nemen. Deze schattige Mermaid Brush past makkelijk in een makeup tasje, en wie wil nou niet heel casual deze Chubby Brush tevoorschijn toveren? De Chubby Mermaid Brush heeft synthetische haren die dicht op elkaar geplaatst zijn waardoor de kwast mooi stevig is en je veel controle geeft. De Chubby Mermaid Brush is ideaal voor het aanbrengen van vloeibare foundation, concealer en voor het sculpten van het gezicht. Mermaid Salon heeft bij het ontwikkelen van deze make up kwast niet alleen gekeken naar wat esthetisch opvallend en aantrekkelijk is, maar er wordt niet ingeboet aan functionaliteit. Ontdek zelf waarom de Mermaid Salon Chubby Mermaid Brush het internet heeft gebroken!

 

Mermaid Salon Mermaid Brush Dupes

Bij populaire make up producten zie je vaak dat er namaak versies als paddenstoelen uit de grond schieten, en dat is bij de Mermaid Brush niet anders. Wij vinden het belangrijk dat wij uitsluitend de originele producten verkopen, en bij ons vind je dus ook geen kopieën van de Mermaid Brush. Wij begrijpen dat het verleidelijk is om voor een goedkopere versie te gaan, maar ere wie ere toekomt, en in dit geval is dit de Mermaid Salon. 

Mermaid Salon Online Bestellen

Dit prachtige Australische merk is nu ook heel makkelijk online te bestellen bij Alice&Jo. Geen gedoe met hoge verzendkosten of douanekosten, maar het wordt gewoon vanuit Nederland naar je opgestuurd. Bestel de Chubby Mermaid Brush of de andere Mermaid Salon producten eenvoudig en snel online, en heb je bestelling al na 1-2 werkdagen in huis.  

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen