Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Lucia Candles

0 producten

Lucia is een bad, body en geurkaarsen merk dat opgericht door Lucie Bernier en Andre Pace. Hun filosofie is eigenlijk heel erg simpel: het creëren van kwalitatief superieure producten van natuurlijke ingrediënten. De producten worden gemaakt in Canada, en hun parfumeur in Frankrijk ontwikkelt de stijlvolle en heerlijke geuren voor hun prachtige producten. 

VERANTWOORDE PRODUCTEN VAN LUCIA

Hun basisprincipes zijn dat er niet op dieren wordt getest, ze altijd 100% organic, pure essentiële oliën gebruiken. De kleurstoffen zijn plantaardig, zoals de kleurstoffen die ook in voeding wordt gebruikt. Het papier is gemaakt van gerecycled materiaal, dus ook daar is aan gedacht. 

LUCIA VOTIVE KAARSEN

In onze webshop vind je de heerlijke votive geurkaarsen met een brandtijd van circa 20 uur. De lonten zijn gemaakt van hoogwaardig katoen die urenlang veilig branden. Alle geurkaarsen van Lucia zijn gemaakt van 100% gecertificeerd organische soja, en niet van van de klassieke paraffine was die schadelijke stoffen bevat. 

LUCIA GEURKAARSEN BESTELLEN

Bij Alice&Jo vind je de heerlijke geurkaarsen van dit bijzondere merk in een groot aantal geuren. De Lucia geurkaarsen hebben een simpele en 'clean' vormgeving waardoor deze kaarsen in geen enkel interieur misstaan. Verken het assortiment geurkaarsen van Lucia, en geniet van de stijlvolle geuren. Bestel de geurkaarsen van Lucia eenvoudig bij Alice&Jo en heb ze lekker snel in huis. Wanneer je je bestelling voor 16:00 op een werkdag plaatst dan versturen wij de bestelling dezelfde werkdag!

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen