Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

HUIDVERZORGING

0 producten

Een van de grootste plezieren die je jezelf kunt doen is het goed verzorgen van je huid. Een gezonde en goed verzorgde huid zal zorgen voor een frisse en gezonde uitstraling die niet met make up na te bootsen is. Het gebruik van make up is uitsluitend een aanvulling op een goede huidverzorging. 

REINIGING VAN DE HUID

Een van de belangrijkste stappen in je huidverzorging is de reiniging van de huid. Vooral wanneer je make up gebruikt, helemaal wanneer het lang houdende producten zijn, is het belangrijk deze goed te verwijderen van de huid. Ook wanneer je geen makeup gebruikt zal de noodzaak van goede huidverzorging er zijn, want vervuiling in de lucht verzamelt zich ook op de huid en deze dient 's avonds goed verwijderd te worden. Er zijn verschillende manieren om de huid te reinigen. Voor dagelijks gebruik kun je een facewash gebruiken, en voor extra grondige reiniging kun je een scrub inzetten. Hoe dan ook is reiniging een onmisbare stap in je huidverzorging. 

KONJAC SPONZEN ALS HUIDVERZORGING

Belangrijk is om te blijven kijken naar je huid en te beoordelen of de huidverzorging die je gebruikt nog wel voldoet. Een zeer effectieve maar milde manier om de huid te reinigen is het gebruik van een Konjac Spons. Dit natuurproduct zorgt voor een grondige reiniging en is verkrijgbaar in diverse varianten voor diverse huidtypen. Probeer ook eens een Konjac spons als huidverzorging voor prachtige resultaten. 

EXTRA VERWENNERIJ

Wanneer je huid toe is aan wat extra verwennerij op het gebied van huidverzorging dan is een gezichtsmasker een echte uitkomst. Heb je een periode van stress, ben je op vakantie geweest, heb je hormonale schommelingen of wil je gewoon wat tijd voor jezelf nemen? Dan is er gegarandeerd een gezichtsmasker dat aan je eisen voldoet. Een gezichtsmasker kun je zo vaak gebruiken als je wilt, let hierbij goed naar de behoeften van je huid. Vergeet ook niet op vakantie je huidverzorging niet te laten versloffen, dus neem je vertrouwde producten altijd mee in je toilettas

HUIDVERZORGING ONLINE BESTELLEN

Het aanbod in huidverzorging is tegenwoordig zo groot dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet, daarom is het ideaal om je online te oriënteren en je bestelling dan ook maar meteen te plaatsen. Bestellingen vanaf €75 worden gratis door ons verstuurd.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen