Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Aroma Wax Melts

0 producten

Aroma Wax Melts bestaat sinds 2008 en maakt al jaren geurkaarsen en wax melts onder verschillende merknamen, waarvan O.W.N. misschien wel de bekendste is. De wax melts zijn gemaakt van 100% plantaardige was, en de melts zijn gekleurd met eco verf. De unieke geuren zijn ontwikkeld in Zwitserland. 

Aroma Wax Melts producten

Ze zijn een van de meest vooraanstaande leveranciers van wax melts van plantaardige was, en leveren wereldwijd aan honderden verkooppunten. Alle geurkaarsen en wax meltsen worden gemaakt in Celje, in Slovenië. Bij Alice&Jo zijn momenteel uitsluitend de wax melts verkrijgbaar, in alle verkrijgbaar geuren. De Aroma Wax Melts zijn verkrijgbaar in een overzichtelijk aantal geuren, maar er is aan iedereen gedacht. De wax melts zijn verkrijgbaar in zoete geuren, zoals Grandma's Cookies, Honey Lemon en Vanilla Pudding. Houd je van frisse, fruitige geuren dan is er voor jou ook een wax melt, Kies bijvoorbeeld Fresh Peach, Sweet Cherry, Rich Berries of Sweet Melon. Vintage Perfume is een van onze favorieten: deze stijlvolle geur is zoet maar niet overheersend en zal je woonomgeving zeker verfraaien. Pink Rose, Thai Orchid en White Jasmine komen tegemoet aan de wensen van de liefhebbers van wax melts in bloemengeuren. Natuurlijk kan een geur als fresh linen ook niet ontbreken. De wax melts worden geleverd in een handig cupje waar je makkelijk de wax melt uit laat glijden. 

Wax Melt geuren combineren

Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere geuren met elkaar te combineren. Halveer de wax melts en leg ze samen in je wax brander. Creëer op deze manier je eigen geur en geniet van je creatie. 

Wax Melts Online Bestellen

De wax melts van Aroma Wax Melts kun je lekker snel in huis hebben. Bij een besteding vanaf €75 versturen wij je bestelling ook nog eens geheel gratis. 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen