Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Beautyblender

0 producten

De Beautyblender is niet voor niets een absolute make-up must have. Dit exclusieve sponsje heeft een zeer hoge kwaliteit, is flexibel en zacht en vormt zich daardoor perfect naar de contouren van je gezicht. Make-up producten worden gemakkelijk en egaal aangebracht. 

TOEPASSINGEN VOOR DE BEAUTYBLENDER

Gebruik Beautyblender voor het aanbrengen van primers, foundations, BB creams, poeders, crème blush, vloeibare highlighters en concealer. De veelzijdigheid van van Beautyblender maakt 'm absoluut onmisbaar. De Beautyblender is ook verkrijgbaar in een speciale kleine variant voor het nog preciezer aanbrengen van make up, of in een grote body variant voor het aanbrengen van bijvoorbeeld zelfbruiners of bronzers. Zal de Beautyblender al je make up kwasten overbodig maken? Hoewel hij zeer veelzijdig is, en je zeker een complete look kunt creëren met enkel en alleen een Beautyblender, voor het creëren van een gedetailleerde ooglook adviseren wij nog steeds make up kwasten

HOE GEBRUIK JE DE BEAUTYBLENDER? 

De eerste, en heel erg belangrijke stap, is om de Beautyblender nat te maken met water en het overtollige water eruit te knijpen. Belangrijk om te weten is dat je met de Beautyblender niet moet vegen, maar moet deppen. Je brengt je make up product aan direct op de make up spons, of je brengt het aan op de huid en verspreidt deze vervolgens met de Beautyblender over de huid door de blijven deppen tot het resultaat naar wens is. Het is met deze handige tool ook heel erg makkelijk om de dekking van bijvoorbeeld je foundation op te bouwen door plaatselijk meer product aan te brengen en in de huid te deppen. Hoewel het misschien vreemd lijkt om met een make up spons poeder aan te brengen, het is zeker mogelijk en de moeite van het proberen waard. 

CONCEALER AANBRENGEN MET DE BEAUTYBLENDER

Wanneer je een grotere hoeveelheid concealer aan wilt brengen dan kun je makkelijk de fullsize Beautyblender gebruiken, maar er is een speciale kleine uitvoering voor het werken op een kleine gebied zoals onder de ogen of rondom de neus. Deze variant geeft je de mogelijkheid preciezer te werken en deze zou je dus ook kunnen gebruiken voor het aanbrengen van primer op de oogleden of highlighter onder de wenkbrauwen. Blijf de Beautyblender inzetten tijdens je make up routine en je zult steeds meer toepassingen ervoor vinden. 

WELKE KLEUR BEAUTYBLENDER? 

De knalroze Beautyblender is zonder twijfel de meest bekende, maar er zijn inmiddels diverse andere kleuren op de markt gekomen. Waarom zou je een andere kleur gebruiken? Alle Beautyblenders zijn van hetzelfde materiaal vervaardigd, maar werk je bijvoorbeeld als visagiste dan kan het makkelijk zijn om verschillende kleuren in gebruik te hebben zodat je weet welke je voor foundation hebt gebruikt en welke voor andere producten zoals blush, poeder en highlighter. De zwarte Beautyblender is speciaal ontwikkeld voor professionals en is bijzonder geschikt voor het aanbrengen van langhoudende, donkere foundations of zelfbruiner.  De Beautyblenders zijn gekleurd met water-oplosbare verf die niet schadelijk is voor het milieu en het materiaal van de spons niet aantast. De eerste keer dat je je Beautyblender wast kun je wat verkleuring opmerken. Dit is normaal, en na een paar keer wassen zal dit niet meer gebeuren. Wees niet bang, de kleur zal niet afgeven op het gezicht of op je kleding. 

HET REINIGEN VAN JE BEAUTYBLENDER

Waarschijnlijk niet je favoriete onderwerp, maar ook je Beautyblender moet af en toe schoongemaakt worden. Er zijn van dit merk ook speciale reinigingsmiddelen voor je Beautyblender verkrijgbaar, zodat je zeker weet dat je 'm grondig reinigt en er lang van kunt genieten. De reiniger is verkrijgbaar in een solide en een vloeibare variant. Een Beautyblender gaat ongeveer 3 maanden mee wanneer hij tussentijds grondig gereinigd wordt. Het voordeel van de Beautyblender is dat hij direct na het reinigen geschikt is om weer gebruikt te worden. 

DE ONMISBARE BEAUTYBLENDER

Wanneer je eenmaal gewend bent aan het gebruik van de Beautyblender wil je gegarandeerd nooit meer zonder! Vergeet dus ook niet 'm tijdens weekendjes weg en vakantie mee te nemen in je toilettas

DE BEAUTYBLENDER ONLINE BESTELLEN

Heb je eenmaal je keuze gemaakt en weet je wat jouw nieuwe Beautyblender aankoop wordt dan wil je 'm natuurlijk ook snel in huis hebben. Wanneer je je bestelling voor 16:00 op een werkdag (maandag t/m vrijdag) plaatst versturen wij de bestelling nog dezelfde dag zodat je lekker snel van je aankopen kunt genieten. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen