Standaard €5,95 verzendkosten binnen NLD | Verzending op ma en do

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Shearer Candles

0 producten

Shearer Candles is in 1897 opgericht in Glasgow door Mr. Shearer en Mr. Harvey, en het is inmiddels het oudste lifstyle kaarsen bedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Shearer en Harvey hadden allebei als kaarsenmaker gewerkt in het Chandleriggs district, wat van oudsher het hart van kaarsen maken was. Shearer Candles is door de decennia heen altijd een familiebedrijf geweest, sinds de Barnet familie het bedrijf heeft overgenomen van Mr. Shearer en Mr. Harvey. Inmiddels werkt de 3e generatie Barnet in het bedrijf, maar het vakmanschap en de aandacht voor details van Shearer en Harvey staan nog steeds voorop. Tegenwoordig zijn de geurkaarsen van dit Schotse merk in hotels, restaurants en nu ook bij Alice&Jo verkrijgbaar. 

FILOSOFIE VAN SHEARER CANDLES

Shearer houdt een lange traditie van kaarsenmaker in ere, en dit doen zij met een ongekend respect voor alle onderdelen van het kaarsen maken. De wassen voor de kaarsen worden uit Europa gehaald, de geuren voor de kaarsen komen uit Frankrijk en de Verenigde Staten, en alle materialen zijn gecertificeerd op het hoogste niveau. Dit is terug te zien (en te ruiken) in de geurkaarsen. 

PERFECTIE KOST TIJD

Het duurt gemiddeld 6 maanden voordat een kaars zoals hij getekend en uitgedacht is ook daadwerkelijk gebrand kan worden. Iedere kaars heeft z'n eigen receptuur, waarbij rekening moet worden gehouden met de reactie tussen vormen, geuren en wassen. Alle kaarsen van Shearer zijn geïnspireerd door kleuren, vormen en geuren uit het Schotse landschap. 

THE HIGHLAND COLLECTION

De Highland Collection bevat enkele zeer bijzondere geurkaarsen die allemaal de geur hebben van een whiskey variant. Dit Schotse kaarsenmerk wilden wij in onze shop introduceren door middel van deze op en top Schotse collectie geurkaarsen. Door de unieke geuren en de prachtige verpakking zijn dit kaarsen die bijzonder geschikt zijn om kado te doen aan zowel mannen als vrouwen.

SHEARER CANDLES ONLINE BESTELLEN

Ben of kent u een echte whiskey- of geurkaarsen-liefhebber, of bent u gewoon nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere merk? Bij Alice&Jo bestel JE deze unieke geurkaarsen en heb je ze lekker snel in huis. Op werkdagen voor 16:00 besteld betekent dat wij uw bestelling dezelfde dag nog versturen. Bij een besteding vanaf €50 wordt JE bestelling gratis door ons verzonden. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen