Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

MAKE UP TASJES

0 producten

De echte make up liefhebber heeft meestal een zeer grote collectie make up producten, maar een kleine selectie producten die absoluut altijd mee moeten. Voor de ene is dat mascara, voor de ander een verzameling lippenstiften en weer een ander wil op z'n minst een oogschaduw palet bij zich hebben om een ooglook gedurende de dag (of richting de avond) bij te werken. Wanneer je iemand bent die niet zonder bepaalde producten kan dan heb je uiteraard ook behoefte aan een make up tasje.

FORMAAT MAKE UP TASJE

Make up tasjes zijn er in verschillende formaten, en welk formaat het handigst is voor jou is helemaal afhankelijk van het aantal producten dat je altijd bij je wilt hebben. Heb je een wat groter make up tasje dan kun je altijd je favoriete make up kwast meenemen en die must have blusher of highlighter. In de zomer kan het ook nog wel eens handig zijn om een fixing spray bij je te hebben. Heb je maar een klein make up tasje tot je beschikking dan blijft het misschien bij een paar kleine items zoals lippenbalsemlippenstift en een wenkbrauwgel. Ons advies is om eerder een wat groter make up tasje aan te schaffen, want je wil gedurende de dag er toch niet achter komen dat je dat ene belangrijke item niet bij je hebt? 

HOE ESSENTIEEL IS EEN MAKE UP TASJE? 

Wat ons betreft kan geen zichzelf respecterende make up liefhebber zonder een make up tasje. Je weet immers nooit wat je gedurende de dag bij moet werken, of wie je uit de brand kunt helpen met de inhoud van je make up tasje. Het is gewoon ontzettend handig om altijd een aantal make up items bij je te hebben, en natuurlijk kun je ze los in een vakje van je tas wegstoppen, maar een make up tasje is natuurlijk vele malen handiger. Een bijkomend voordeel is dat je al die essentiële items in 1 tasje hebt, en je die dus ook makkelijk kunt overhevelen naar een andere tas. Je kunt er zelfs voor kiezen een gezichtsmasker voor eenmalig gebruik altijd bij je te hebben.

MATERIAAL MAKE UP TASJES

Make up tasjes zijn verkrijgbaar in diverse materialen, dus ook daar kun je nog een selectie in maken. Sommige toilettasjes zijn gemaakt van stof, en kun je wassen in de wasmachine. Ook zijn er make up tasjes die gemaakt zijn van afwasbaar materiaal waardoor je er alleen maar een doekje overheen hoeft te halen om 'm weer schoon te maken. 

TOILETTASSEN

Onder een toilettas verstaan wij een groter formaat dan een make up tasje. In een toilettas neem je bijvoorbeeld ook showergel en bodylotion mee wanneer je op vakantie gaat. Bij een toilettas is het formaat zeer belangrijk, want je wilt op vakantie het liefst natuurlijk al je verzorgingsproducten in op plek bewaren in je bagage. Verblijf je op een camping, dan is het natuurlijk ook wel leuk als je toilettas een beetje handig te dragen is en er ook nog leuk uit ziet. Je neemt 'm immers wel altijd mee naar naar de doucheruimte. Denk bij de aankoop van een toilettas goed na wat voor jou de absolute essentiële producten zijn voor op vakantie, en probeer te bepalen of je alles mee kunt nemen in die ene tas. Uiteraard kun je ook nog een apart make up tasje meenemen, puur voor je make up producten. Sommige merken bieden hun ontwerpen in een groter en kleiner formaat, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor 2 verschillende designs. 

MAKE UP TASJES ONLINE KOPEN

Het blijkt vaak moeilijker dan gedacht om een handig make up tasje te vinden in de winkel, en vooral richting de vakantieperiode blijken veel winkels compleet door hun voorraad make up tasjes heen te zijn. De oplossing voor dit probleem is het online shoppen voor een make up tasje. Bekijk ons ruime assortiment, en heb je je winkelmandje goed vol? Bestellingen vanaf €75 worden gratis door ons verstuurd.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen