Standaard €5,95 verzendkosten binnen NLD | Verzending op ma en do

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Tangle Angel

0 producten

De haarborstels van Tangle Angel zijn al jaren een goed bewaard geheim, maar nu bekend is dat de kapper van Kate Middleton ze voor haar prachtige haardos gebruikt is het hek van de dam. De ontwerper van de haarborstels is de celebrity kapper Richard Ward die zijn klanten een ontwar-borstel wilde bieden die makkelijk vast te houden was, en dus een handvat heeft.

Tangle Angel Anti-Klit Borstel

Tangle Angle Anti-Klit haarborstels ontwarren het haar op milde wijze, en ontzien hierbij de hoofdhuid. De pinnen van de Tangle Angle haarborstel beschadigen de hoofdhuid niet. Een van de andere voordelen van de Tangle Angel is dat deze makkelijk in de hand ligt door het handvat. 

Verschillende Soorten Tangle Angel Haarborstels

De Tangle Angel is verkrijgbaar in diverse prachtige en opvallende kleuren, en ook in diverse formaten. Heb je een mooie volle bos haar? Dan is de Tangle Angel Xtreme je op het lijf geschreven. Tevens is er het handzame (en makkelijke mee te nemen) Cherub formaat, en voor aan je sleutelbos is er de Tangle Angel Baby.

Pet Angel Borstels

Een medewerker biechtte op een dag op dat zij haar Tangle Angel altijd gebruikte voor haar kat, en bij navraag onder zijn cliëntele kwam Richard erachter dat zij niet de enige was die dit deed. En zo was de Pet Angel geboren. In tegenstelling tot menig dierenborstel geen enge metalen pinnen, maar een schattig vorm gegeven borstel met flexibele tanden die makkelijk en pijnloos door de vacht glijden. In dit geval kun je dus zeggen dat er een product voor dieren eerst op mensen is getest. 

Voordelen Tangle Angel Borstels

De borstels van Tangle Angel horen in ieder huishouden thuis, en kunnen gebruikt worden voor ieder gezinslid. De Angel Tangel brushes zijn anti-bacterieel en ontklitten het haar zonder de haren uit te trekken 

Tangle Angel Haarborstel Online Bestellen

Het complete assortiment van Tangle Angel is online verkrijgbaar bij Alice&Jo. Natuurlijk wil je je favoriete Tangle Angel brush zo snel mogelijk in huis hebben, dus bestel je je Tangle Angel brush voor 16:00 op een werkdag, dan wordt hij dezelfde werkdag verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen