Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Retourzendingen

Retourzendingen

Produkten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, mits er via email of telefonisch een retouraanvraag is gedaan. Om het verwerken van je retourzending te bespoedigen raden wij aan van te voren te mailen zodat wij een eventueel vervangend product kunnen zoeken, of wellicht een andere oplossing aan kunnen dragen. Tevens raden wij aan een briefje (of kopie orderbevestiging) bij de retourzending te voegen.

Een retourzending dient in de oorspronkelijke verpakking te gebeuren, en deze dient onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Dat wil zeggen dat gesealde producten nog steeds geseald zijn.

De kosten voor een retourzending komen voor eigen rekening, tenzij het een fout (foutief ontvangen product) betreft. Gelieve het bij een retouraanvraag duidelijk te vermelden wanneer het een foutief ontvangen product betreft. 

De retourzending is de verantwoordelijkheid van de verzender, en wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte retourzendingen. Wij raden dan ook aan retouren altijd met track and trace-code te versturen. 

Na ontvangst door ons van het retour krijg je het totaalbedrag van je bestelling teruggestort. 

Weigering zending

Kom je er na het versturen maar voor het ontvangen van de zending al achter dat je ten onrechte besteld hebt dan is het in geval van een pakketzending mogelijk de zending aan de deur te weigeren. De zending komt dan automatisch retour naar ons. In dit geval zullen wij bij ontvangst van de zending het aankoopbedrag - verzendkosten terugstorten. 

Heb je gekozen voor een zending via Kiala/UPS en besluit je deze zending niet op te halen dan geldt hetzelfde: op het moment dat wij de zending retour ontvangen dan zal het aankoopbedrag - verzendkosten teruggestort worden. 

Retouretiket aanvragen

Het is ook mogelijk via ons een retouretiket te ontvangen. Mail info@alicejo.com voor het aanvragen van een retouretiket.  In dat geval worden de retourkosten door ons verrekend met het totaalbedrag van de bestelling. 

Retourzendingen kunnen naar:

Alice&Jo

t.a.v. Retouren

St.Jacobslaan 35

6533 BP NIJMEGEN

Uitzonderingen

In geval van een allergische reactie op een product (en dus na gebruik) vervalt het recht op retour/terugbetaling.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven