Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

VOTIVE KAARSEN

0 producten

Votive kaarsen zijn kleine kaarsen die je gezellig verspreid, of juist gegroepeerd, in je kamer neer kunt zetten om sfeer te creëren. Ook is het een ideale manier om je kamer heerlijk te laten ruiken wanneer je ze door de kamer verspreidt. Op die manier zal de hele kamer voorzien sneller voorzien worden van de heerlijke geur, en is er niet slechts 1 geurbron. Uiteraard is het ook mogelijk meer dan 1 geur te gebruiken om op die manier een unieke geurcombinatie te maken. 

KAARSENHOUDERS

Je kunt je kaarsen opleuken door ze te plaatsen in mooie kaarsenhouders. Combineer verschillende kaarsenhouders voor een extra leuk effect. Gebruik verschillende kleuren kaarsenhouders, of maak een mix van bepaalde finishes. Plaats sommige kaarsjes in mat glas, metallic kaarsenhouders, en gekleurd glas. Kaarsen voeg je niet uitsluitend vanwege de geur toe aan je interieur, maar het brengt sfeer en kan zelfs een ware eyecatcher zijn. Een mooie selectie kaarsen voegt echt iets toe aan je interieur. NIet alleen is dit type kaars bescheiden van formaat maar ook van prijs, en dat maakt ze ideaal als kadootje. Geef er een mooie houder bij en het kadootje is helemaal af. 

VOTIVE KAARSEN MET GEUR

Deze kleine kaarsjes zijn niet alleen geschikt om het in huis gezellig te maken, maar het zijn ook handige hulpmiddelen om door middel van geur je huis meer sfeer te geven. Houd je ervan meerdere geurkaarsen te branden, of wissel je graag af? Dan zijn deze kaarsjes echt een uitkomst. De kaarsen zijn misschien klein, maar zijn zeer geconcentreerd van geur, dus je geniet er zeker niet minder van dan van een fullsize geurkaars. Welke kaars je moet nemen hangt natuurlijk helemaal af van je bui en voorkeur. Tijdens guurdere dagen zijn kruidige, warme geuren altijd zeer populair. Denk hierbij aan geurkaarsen die naar specerijen ruiken, zoals kaneel, kruidnagel en allspice. Ook geuren met pepermunt zijn zeer geschikt voor met name de wintermaanden. In de zomer geven veel mensen de voorkeur aan bloemige of licht fruitige geuren. Het spreekt voor zich dat er geen regels zijn, dus laat vooral je eigen smaak leidend zijn in je geurselectie. Kleinere kaarsen kunnen daarin ook heel handig zijn, want op deze manier kun je een geur eerst een paar uur uitproberen voordat je een geurkaars koopt met 30+ branduren.

SEIZOENSGEUREN VOOR VOTIVE KAARSEN

De meeste merken zullen een nieuwe, tijdelijke collectie uitbrengen rond de zomer en nogmaals rond de wintermaanden. Dat betekent dat er voor de feestdagen altijd een uitgebreide keuze is, en dat er een hoop limited edition geuren zijn om van te genieten. Ook de verpakkingen zijn dan vaak wat bijzonders zodat ze extra leuk zijn om kado te doen, of om in huis te sfeer extra gezellig te maken. 

DIVERSE MERKEN VOTIVE KAARSEN

Je kunt van diverse merken kaarsen in verschillende formaten kopen bij Alice&Jo. Probeer eens een merk dat je nog niet kent, of probeer van je favoriete merk een nieuwe geur door middel van een handig klein kaarsje. Probeer een nieuw merk of een nieuwe geur uit met een paar branduren en schaf daarna alsnog een fullsize kaars aan, of probeer nog wat andere geuren uit voordat je je vast legt. Ook is het mogelijk om een giftset te kopen met votive kaarsen, zoals de luxueuze giftset van Wax Lyrical

VOTIVE GEURKAARSEN ONLINE KOPEN

Ben je op zoek naar een specifieke geur of kleur kaars? Wil je je kaarsen graag snel in huis hebben? Dan is online bestellen een echte uitkomst! Ook wanneer je op zoek bent naar een uniek kadootje of eens kennis wilt maken met nieuwe en misschien nog onbekende merken is online bestellen ideaal. Alice&Jo probeert regelmatig nieuwe merken toe te voegen, en qua geuren een uitgebreid en divers aanbod te presenteren. 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen