Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

The Vintage Cosmetic Company

0 producten

The Vintage Cosmetic Company is in 2011 opgestart vanuit een jarenlange fascinatie voor vintage. Deze fascinatie werd uitgebreid met een voorliefde voor de stijl en elegantie van de jaren '40 en '50, zoals de volle rokken, de rode lippen, de perfect vormgegeven wenkbrauwen en de grote, onschuldige ogen. Vooral de ogen sprongen er altijd uit, en dreigden een verloren kunstvorm te worden. Om die reden is de oprichter van The Vintage Cosmetic Company in eerste instantie begonnen met een serie nepwimpers in een vrouwelijke verpakking. Nepwimpers die je natuurlijke look wat extra's zou geven met een nog steeds natuurlijke uitstraling, en comfortabel genoeg om de hele dag te dragen.

The Vintage Cosmetic Company Nepwimpers

De nepwimpers zijn hetgeen waar het allemaal mee begonnen is voor dit elegante bedrijf, en blijft een van de best verkopende producten. De valse wimpers van The Vintage Cosmetic Company zijn verkrijgbaar in 5 typen, en hoewel geïnspireerd op dagen van weleer niet ouderwets en met een eigentijdse flair. 

The Vintage Cosmetic Company Makeup Kwasten

Na het succes van de nepwimpers werd het assortiment al snel uitgebreid, en inmiddels kun je van dit merk ook een groot aantal makeup kwasten aanschaffen in een aantal bekende en vertrouwde typen, maar zoals het dit eigengereide merk betaamt hebben zij ook een aantal unieke kwasten uitgebracht die make up applicatie nog makkelijker maken. De kwasten hebben een simpele elegantie, en hebben een prachtige, retro-geïnspireerde verpakking. 

The Vintage Cosmetic Company Online Bestellen

Een aanzienlijk deel van de producten van The Vintage Cosmetic Company kun je online aanschaffen bij Alice&Jo. Bestel je voor 16:00 op een werkdag, dan versturen wij je bestelling dezelfde dag. Ben je gecharmeerd van meerdere producten, en wil je bestellen voor een bedrag van €50 of meer? Dan wordt je bestelling gratis door ons verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen