Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

NEPWIMPERS

0 producten

Valse wimpers zijn de perfecte manier om je ooglook dramatischer of verleidelijker te maken. Bij Alice&Jo koop je valse wimpers in diverse varianten. Ze vereisen wel wat handigheid, maar als je het eenmaal in de vingers hebt dan zijn nepwimpers een snelle manier om je oogopslag te veranderen. Er is de keuze uit subtiele valse wimpers of juist hele volle nepwimpers. Ook in lengte is er veel verschil in nepwimpers. Ga je er helemaal voor, dan kies je voor nepwimpers die zowel vol als lang zijn. Ga je voor een feestelijke look dan mogen nepwimpers eigenlijk niet ontbreken.

WAAROM NEPWIMPERS GEBRUIKEN? 

Het is zeker niet noodzakelijk om nepwimpers te gebruiken, maar wil je om welke reden ook volle wimpers? Dan zijn nepwimpers een heuse uitkomst. Je kunt ervoor kiezen uitsluitend voor feestjes of gelegenheden nepwimpers te gebruiken, of misschien vind je het wel prettig dagelijks nepwimpers in te zetten. De keus is aan jou, en bij Alice&Jo vind je een uitgebreid aanbod nepwimpers. 

AANBRENGEN VAN VALSE WIMPERS

Wat is het perfecte moment om je nepwimpers aan te brengen? Aangeraden wordt eerst je ooglook af te maken, compleet met oogschaduw en om als finishing touch de nepwimpers aan te brengen. Voor het aanbrengen van nepwimpers is een goede wimperlijm onontbeerlijk. Bij Alice&Jo is dit product natuurlijk ook te koop: DUO wimperlijm is een absolute must have voor nepwimper liefhebbers. De nepwimpers van DUO en W7 worden al geleverd met een tubetje wimperlijm. Zorg ervoor dat je altijd een tubetje wimperlijm in huis hebt, want de van The Vintage Cosmetic Company nepwimpers, Mia Secret nepwimpers en SocialEyes nepwimpers worden niet geleverd met wimperlijm. Wimperlijm dien je dus nog apart aan te schaffen. Natuurlijk is het doel je eigen wimpers en de nepwimpers bijna onzichtbaar samen te laten gaan. Om dat te bereiken is het handig om na het aanbrengen van de nepwimpers een laag mascara aan te brengen om zo je eigen wimpers samen te voegen met de nepwimpers. Vergeet ook je eyeliner wat bij te werken nadat je de nepwimpers hebt aangebracht zodat eventuele wimperlijm niet meer te zien is. 

ARDELL NEPWIMPERS

Ardell is een van de bekendste merken op het gebied van nepwimpers, dus deze kunnen dan ook niet ontbreken in ons assortiment. Bestel dus ook je Ardell valse wimpers online bij Alice&Jo. Het bekendste model van Ardell is zondermeer de Wispies, dus deze vind je uiteraard terug op onze webshop. Probeer ze nu zelf om te kijken waar alle ophef over is!

DUO NEPWIMPERS

Iedere makeup liefhebber zal dit merk kennen van de wimperlijm, maar zij hebben ook een paar prachtige modellen nepwimpers op de markt gebracht. Deze modellen valse wimpers zijn prachtig vol en volumineus, dus deze nepwimpers zijn zeker de moeite van het proberen waard. 

VALSE WIMPERS VAN ECHT HAAR

Je kunt ook kiezen voor nepwimpers die gemaakt zijn van echt haar. Voorbeelden van nepwimpers van echt haar zijn de nepwimpers van W7 en SocialEyes. Nepwimpers van echt haar hebben vaak een meer natuurlijke look en gaan perfect samen met je eigen wimpers. Niemand zal direct vermoeden dat het niet je eigen wimpers zijn omdat ze er zo natuurlijk uit zien, maar dat het nepwimpers zijn. Ze zullen hooguit denken dat je gezegend bent met prachtige wimpers. Dat wil niet zeggen dat je met dit type niet kunt gaan voor een dramatische verandering, want er zijn ook zeker modellen verkrijgbaar die van echt haar gemaakt zijn maar je toch die grote transformatie geven. 

NEPWIMPERS KOPEN

Nepwimpers kopen is nu makkelijker dan ooit in de webshop van Alice&Jo. Neus op je gemak door het complete assortiment, en vergelijk op je gemak alle verschillende stijlen. Selecteer de stijl die je wilt en maak de keuze uit ons uitgebreide aanbod valse wimpers. In alle prijscategorieën hebben we een uitgebreid aanbod, dus voor ieder budget is er wel wat te vinden. Ben je niet bekend met het gebruik van nepwimpers, en wil je het gewoon eens uitproberen? Wij verkopen al prachtige wimpers van echt haar vanaf €3,95

HET KIEZEN VAN NEPWIMPERS

Hoe kies je welke nepwimpers je aanschaft? Bedenk welk effect je wilt bereiken met je nepwimpers? Wil je iets spectaculairs, iets dat subtiel is? Wil je nepwimpers van echt haar of heb je geen voorkeur? Wil je zelfklevende nepwimpers of valse wimpers waarbij je wimperlijm moet gebruiken? Bij Alice&Jo vind je zeker nepwimpers die bij je wensen aansluiten. Probeer ook eens andere nepwimpers dan je normaal gesproken zou doen. Het effect kan je verrassen!

GOEDKOPE NEPWIMPERS

Wie heeft er nou niet af en toe behoefte aan wat extra glamour? Dat betekent natuurlijk niet dat je er de hoofdprijs voor wilt betalen, en dat hoeft gelukkig ook absoluut niet. Bij Alice&Jo vind je bijzonder betaalbare nepwimpers vanaf €3,95 per setje. Heb je nepwimpers nodig voor 1 avondje of wil je eens een nieuw model proberen? Bestel je goedkope nepwimpers gewoon online. Wanneer je bestelt voor 16:00 op een werkdag dan zorgen wij ervoor dat deze nog dezelfde dag verstuurd worden. 

MIA SECRET NEPWIMPERS

Mia Secret is een merk dat zich hoofdzakelijk richt op nagelproducten, maar zij hebben tevens een zeer uitgebreide selectie nepwimpers op de markt gebracht, en niet zonder succes. Hoewel het merk in Nederland relatief onbekend is willen wij je toch zeker aanraden valse wimpers van dit merk een kans te geven. De prijs van de nepwimpers is zeer aantrekkelijk en de kwaliteit doet niet onder voor duurdere merken. Houd er wel rekening mee dat er geen wimperlijm wordt bijgeleverd bij deze nepwimpers, dus deze zul je nog apart aan moeten schaffen. 

SOCIALEYES NEPWIMPERS

Socialeyes is een nog relatief onbekend merk, maar wij zijn ervan overtuigd dat daar snel verandering in zal komen. Socialeyes lashes is een Australisch merk dat een zeer uitgebreide selectie nepwimpers heeft. Makeup artist Karissa had er genoeg van dat het aanbod betaalbare en kwalitatief hoogwaardige nepwimpers zo beperkt was, en besloot het heft in eigen handen te nemen en richtte Socialeyes op. Het merk heeft een zeer uitgebreid aanbod, en voor iedere wimperwens is er wel een geschikt model. 

THE VINTAGE COSMETIC COMPANY NEPWIMPERS

Dit eigenzinnige Engelse merk heeft een duidelijke visie op valse wimpers, en dat is dat ze aangenaam moeten zijn om te dragen en er natuurlijk (maar toch verleidelijk) uit zien. Het aanbod is beperkt, maar zij bieden precies wat je kunt wensen. 

NEPWIMPERS VOOR SPECIALE GELEGENHEDEN

Waar voorheen vooral voor speciale gelegenheden gebruik werd gemaakt van nepwimpers is het nu helemaal niet opmerkelijk wanneer je ook voor het dagelijks leven nepwimpers inzet om je look dat 'beetje' meer te geven. Je kunt het het zo dramatisch maken als je zelf aandurft. Draag je nepwimpers met vertrouwen!

NEPWIMPERS ONLINE BESTELLEN

In ons assortiment is er rekening gehouden met iedere mogelijke gelegenheid. Voor de juiste nepwimpers hoef je de deur dus niet uit. Het gemak van online afrekenen en thuis laten bezorgen bestaat uit tijdbesparing en eenvoud. Jouw nieuwe producten snel uitproberen? Deze kan je al binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen