Standaard €5,95 verzendkosten binnen NLD | Verzending op ma en do

NOTITIEBOEKJE

0 producten

Notitieboekjes hebben zeer veel toepassingen, wat ze bijzonder geschikt maakt om kado te doen, maar het is ook een reden waarom je er eigenlijk altijd eentje in je bezit dient te hebben. De een gebruikt een notitieboekje om boodschappenlijstjes in te maken, en een ander gebruikt een notitieboekje weer regelmatig als schetsboek. 

Het nut van een notitieboekje

Notebooks zijn verkrijgbaar in een groot aantal varianten wat betreft kleuren en afmetingen. De grootte van je notitieboekje wordt bepaald door de toepassing die je ervoor hebt, dit is ook de reden dat veel mensen meerdere notitieboekjes in hun bezit hebben. Gebruik bijvoorbeeld een klein notitieboekje voor to do lists, en gebruik een grotere notitieboekje voor het noteren van ideeën, (reis)plannen of voor het maken van kleine moodboards.

Notitieboekje met of zonder regels

Notebooks zijn verkrijgbaar met of zonder regels, dus waar je je notitieboekje ook voor wilt gebruiken, er is een variant die er geschikt voor is. Voor veel mensen is een notitieboekje met regels een uitkomst zodat je zeker weet dat recht schrijven geen probleem is, maar werk je graag in bullet journal stijl dan is een notitieboekje zonder regels geschikter. Het is altijd handig een of meerdere notitieboekjes op voorraad te hebben, en uiteindelijk zul je altijd wel een favoriet notitieboekje hebben waar je toch het meest naar grijpt en waar je de belangrijkste dingen in noteert. 

Stationery

Maak je graag gebruik van notitieboekjes? Kijk dan ook eens rond bij onze andere stationery producten. Het sturen van een kaartje naar iemand is een kleine moeite, maar het wordt zo gewaardeerd. Je vindt een unieke selectie kaartjes in onze webshops van diverse leuke bedrijven die kaartjes maken die net wat anders zijn. Kies bijvoorbeeld voor een kaartje met een quote van Quotable of ga voor een kaartje met een leuke afbeelding. 

Notitieboekjes online bestellen

Ben je op zoek naar een notebook dat net even wat anders is dan wat er in de winkels ligt? Dan is het online shoppen voor een notebook doe de beste oplossing. Bij Alice&Jo vind je naast diverse stationary producten van onder andere Fox & Fallow ook leuke notebooks in diverse varianten. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen