Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

MOKKEN

0 producten

Velen van ons kunnen de dag niet starten zonder die eerste kop koffie in de ochtend. Ook om de dag door te komen is het drinken van een flinke kof koffie en thee van cruciaal belang. Wanneer je een eigen mok hebt zal het genot van het drinken van die eerste (of tweede, of derde) kop koffie en thee alleen maar toenemen. 

MOKKEN MET QUOTES

Een kadootje dat bij veel mensen in de smaak valt zijn de mokken met inspirerende en/of grappige quotes. Wil je iemand een hart onder de riem steken, of zoek je een quote tegen die echt perfect op een situatie of een persoon slaat? Overweeg dan eens een kijkje te nemen in het segment mokken met quotes van Quotable.

MOKKEN KADO DOEN

Wie vind het nou niet leuk om een kadootje te ontvangen dat zowel grappig als functioneel is? Door het geven van een van de leuke mokken die ons assortiment rijk is doe je iemand iets kado waardoor diegene waarschijnlijk dagelijks aan je zal denken. Geef een mok kado die lekker in de hand ligt en waar ook nog eens lekker veel in kan.

VAATWASSERBESTENDIGE MOKKEN

Niet alle servies is vaatwasserbestendig, maar uiteraard zijn er ook genoeg mokken die je wel gewoon in de afwasmachine kunt doen. Bij de mokken die je niet perse met de hand hoeft af te wassen staat dit nadrukkelijk vermeld. 

MOKKEN ONLINE BESTELLEN

Ben je op zoek naar een unieke mok en wil je profiteren van een snelle levering en een uitgebreid aanbod? Shop dan een van de vele mokken in onze webshop. Bestellingen vanaf €75 versturen wij ook nog eens geheel gratis.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen