Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

KAARSENHOUDER

0 producten

Je woning decoreren met kaarsen is een zeer effectieve manier om het gezellig te maken en de woning meer sfeer te geven. Je natuurlijk niet alleen de gezelligheid door het branden van het kaarsvuur, maar het moet ook decoratieve waarde, en dat doe je makkelijk door je kaars in een leuke kaarsenhouder te plaatsen. 

Verschillende maten kaarsenhouder

Omdat kaarsen er in een groot aantal verschillende kleuren en maten zijn is er ook een divers aanbod wanneer je op zoek gaat naar een kaarsenhouder. Je kunt kiezen voor een kaarsenhouder die qua kleur en vorm past bij de kaars die je erin plaatst, maar het kunt ook kiezen voor een vierkante kaarsenhouder voor een ronde kaars, zodat je een mooi contrast krijgt. Je kunt ervoor kiezen diverse vormen te combineren voor een leuk effect door ze te groeperen, of wanneer je meer houdt van uniformiteit dan kies je voor een groepje kaarshouders in dezelfde vorm en/of kleur. 

Verschillende materialen kaarsenhouder

Een groot aantal kaarsenhouders is gemaakt van glas van verschillende kleuren glas. Deze kunnen een zeer leuk effect geven, zeker wanneer ze gecombineerd worden met een mooie kleur geurkaars. Je kaarsen kunnen qua kleurenpalet een mooie aanvulling zijn op je interieur door kleuren te laten matchen, of kies juist voor een contrasterende kaarsenhouder die zo extra opvalt. 

Kaarsenhouders als decoratie

Veel mensen kiezen ervoor hun kaarsen en kaarsenhouders te variëren door ze bijvoorbeeld aan te passen aan seizoenen en gelegenheden. Met kerst kiezen veel mensen voor feestelijke kleuren als rood, groen en goud die extra feestelijk staan op een mooi gedekte tafel of rondom het huis, en met Pasen wordt er vaak gekozen voor een kaarsenhouder in een pastelkleur. Creëer eenvoudig een bepaalde sfeer door te kiezen voor een andere kleur of finish kaarsenhouder die beter past bij de gelegenheid. 

Kaarsenhouder online bestellen

Heb je online je favoriete kaars of waxinelichtjes gevonden? Zoek er dan ook meteen een kaarsenhouder bij zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe aankoop. Bij een besteding vanaf €75 versturen wij je bestelling ook nog eens gratis.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen