Standaard €5,95 verzendkosten binnen NLD | Verzending op ma en do

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Toilettassen

0 producten

We hebben allemaal onze verzorgingsproducten waar we niet zonder kunnen, en die we op vakantie of tijdens een weekendje weg dan ook perse bij ons moeten hebben. Die items neem je eenvoudig mee in een toilettas die al je items bij elkaar houdt, en die lekken in de koffer voorkomt.

VERSCHILLENDE FORMATEN TOILETTASSEN

Omdat we niet allemaal grootgebruikers zijn, en niet iedere reis evenveel producten vereist zijn toilettassen verkrijgbaar in verschillende formaten. Er zijn toilettassen waar je ook grotere items zoals showergel, haarborstels en gezichtsmaskers kunt meenemen, maar er zijn ook kleinere toillettassen waarin je hoofdzakelijk kleinere items meeneemt. Houd bij je keuze voor een toilettas rekening met het aantal producten dat je meeneemt, en gun jezelf nog wat speling, omdat je natuurlijk nooit weet wat je nog meeneemt van vakantie. 

MAKE UP TASJES VS TOILETTASSEN

Het is niet het een of het ander, want ze vervullen beide een andere functie. Een make up tasje is ervoor om je kleinere make up items bij elkaar houden, en toilettassen zijn bedoeld om grotere producten te vervoeren. Wanneer op vakantie is het verstandig zowel een make up tasje als een toilettas mee te nemen. Een make up tasje is handig om bij je te hebben in je handbagage, en een toilettas is het best op te bergen in je koffer. 

MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN

Het is natuurlijk belangrijk dat toilettassen makkelijk schoon te maken zijn, en daar wordt bij het gebruik van materialen rekening mee gehouden. De toilettassen en make up tasjes van Catseye London zijn gemaakt van materiaal dat makkelijk met een doekje schoon te vegen is. 

UNIEKE DESIGNS VOOR TOILETTASSEN

Functionaliteit is het belangrijkst bij je keuze in toilettassen, maar je wilt toch ook een tas die er leuk uit ziet. Er zijn tegenwoordig gelukkig toilettassen met enorm leuke designs die wat vrolijkheid toevoegen aan je bagage.

TOILETTASSEN ONLINE BESTELLEN

Vaak kom je er te laat achter dat je geen geschikte toilettas hebt, en moet je last minute op zoek. Helaas is dat vaak op momenten dat meer mensen op zoek zijn naar toilettassen, en zitten veel winkels zonder. Het gemak van online toilettassen kopen is dat je meteen kunt zien wat er op voorraad is. Ons assortiment toilettassen is uitgebreid en wordt snel geleverd. Bestellingen vanaf €75 worden ook nog eens gratis verstuurd.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen