Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

STATIONERY

0 producten

Stationary is een term voor een hele leuke groep producten die niet alleen ontzettend leuk zijn, maar ook nog eens enorm nuttig. Hoewel we tegenwoordig steeds meer dingen digitaal doen zal er altijd behoefte blijven bestaan aan notitieboekjes, agenda's, wenskaarten en notitieblokjes.

UNIEKE STATIONARY PRODUCTEN

Zoals wij voor ons gehele assortiment proberen te doen, proberen we ook voor onze stationary producten onze klanten een selectie unieke items en merken aan te bieden. Het mooiste is dat uniek niet gelijk hoeft te staan aan duur, wat betekent dat je bij Alice&Jo voor een leuke prijs de leukste stationary producten aan kunt schaffen. Ben je op zoek naar een kadootje voor iemand die de dingen graag goed organiseert, of houd je er zelf van om je plannen op papier te zetten? Kijk dan eens rond in ons stationery assortiment.

LEUKE NOTITIEBOEKJES

Een van onze favoriete stationary producten zijn notitieboekjes. Je kunt er nooit teveel hebben, en je kunt iedereen er blij mee maken. Of je je notitieboekje nou meer gebruikt als notitieblok, of wanneer je je boodschappen, plannen of gedachten graag noteert, een notitieboekje komt altijd van pas. Bij Alice&Jo vind je notitieboekjes in diverse formaten en met diverse kaften. Zo kun je voor speciale doeleinden een specifiek notitieboekje aanschaffen.

STUUR EENS EEN KAARTJE

Wie vindt het nou niet leuk om een kaartje te ontvangen? Natuurlijk zijn er speciale gelegenheden waarvoor we graag een kaartje versturen, zoals verjaardagen, verlovingen of geboortes, om maar eens wat te noemen. Het kan echter ook zo zijn dat je iemand gewoon even wil laten weten dat je aan hem/haar denkt, of wil je iemand een hart onder de riem steken, en juist dan is een kaartje een enorm goed idee. Kies een kaart met een leuke quote uit ons stationary segment (zoals van Quotable) of kies een kaart met een afbeelding zodat je zelf met je tekst de toon kunt bepalen.

STATIONARY ONLINE BESTELLEN

Vind je het fijn om je stationary items vanuit je luie stoel te bestellen en lekker snel in huis te hebben? Bestel je stationary dan bij Alice&Jo!