Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

MAKE-UP KWASTEN

0 producten

Make up kwasten zijn minstens net zo belangrijk als de juiste makeup producten. Hoewel het uiteraard zeer belangrijk is om de juiste foundation kleur te kiezen, het is ook zeer belangrijk om de juiste hulpmiddelen te gebruiken zodat je foundation ook perfect en streeploos wordt aangebracht. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze wat betreft make up en make up kwasten.

HOEVEEL MAKE UP KWASTEN MOET JE HEBBEN? 

Het aantal make up kwasten dat je in je collectie hebt is helemaal afhankelijk van je persoonlijke behoefte. Sommigen van ons zullen aan 1 goede oogschaduwkwast voldoende hebben, terwijl weer een ander alles van foundation primer tot lippenstift aanbrengt met een make up kwast. De ene keer zul je ook heel vaal tijd nemen voor het aanbrengen van je make up, waarbij je waarschijnlijk gedetailleerder zult werken en ook meer verschillende soorten make up kwasten zult gebruiken, en weer een andere keer breng je snel met je vingers wat BB cream of licht dekkende foundation aan en een lipgloss.

WELKE MAKE UP KWASTEN MOET JE HEBBEN?

Ook hierbij geldt dat het compleet afhangt van je persoonlijke voorkeur en wensen. Vaak zul je ook zien dat je een fase hebt waarin je het heel erg fijn vindt om bijvoorbeeld foundation met een make up spons aan te brengen en dan verander je misschien het type foundation dat je gebruikt en zul je liever een foundation kwast gebruiken omdat je de resultaten mooier vindt. Draag je het liefst lichte of nude lippenstift dan zul je een lippenstift kwastje een overbodig product vinden, maar draag je graag donkere en opvallende kleuren dan zal een lipstick kwastje onmisbaar voor je zijn. Hetzelfde geldt voor alle soorten wenkbrauw kwastje. Mensen die gezegend zijn met volle wenkbrauwen zullen misschien alleen een spoolie en/of wat wenkbrauwgel nodig hebben, terwijl een ander alleen al voor de wenkbrauwen een heel arsenaal aan producten nodig heeft. Probeer ook zeker niet vastgeroest te raken in de producten die je gebruikt, want soms kan het omgooien van je routine en de producten die je gebruikt tot verrassende resultaten leiden.

GOEDKOPE MAKE UP KWASTEN VS. DURE MAKE UP KWASTEN

Wat betreft alle make up, maar zeker ook wat betreft make up kwasten is in alle prijsklassen wel wat verkrijgbaar, en er is voor alles wat te zeggen. Het is zeker niet gezegd dat de duurste kwasten voor jou het mist geschikt zijn, en het is evenmin waar dat goedkoper make up kwasten slecht zijn. Het is helaas een kwestie van uitproberen en het lezen van reviews van andere klanten kan zeer handig zijn in het maken van je keuze. Een belangrijke vraag om jezelf te stellen is: waar wil ik het voor gebruiken, en hoe vaak ga ik het gebruiken? Ben je een die hard make up liefhebber en maak je uitbundige looks met veel details? Dan kan het investeren in een wat duurdere make up kwastenset een zeer goede investering zijn. Helemaal wanneer je overweegt als visagist aan de slag te gaan. 

MERKEN MAKE UP KWASTEN

Er zijn ontelbare merken verkrijgbaar, en in onze shop presenteren wij een selectie merken die wat prijs betreft van zeer betaalbaar tot wat duurder gaan, en van de basis producten tot de zeer specifieke make up kwasten. Van beginner tot professional en alles er tussenin kan bij ons dus terecht. Een merk dat erom bekend staat een zeer uitgebreid aanbod te hebben is Sedona Lace. Je vindt er een groot aantal make up kwasten alleen al om te contouren of voor het aanbrengen van oogschaduw. Het maken van een zeer gedetailleerde ooglook is met de make up kwasten van Sedona Lace een fluitje van een cent. 

HET REINIGEN VAN MAKE UP KWASTEN

Het reinigen van je make up kwasten is een taak die niet altijd even leuk is, zeker niet wanneer je het een tijdje voor je uit hebt geschoven, of wanneer je nu eenmaal veel verschillende kwasten gebruikt, maar het is een zeer belangrijk onderdeel. Het is mogelijk met een milde shampoo of zeep je make up kwasten te reinigen, maar wij verkopen ook hulpmiddelen en speciale reinigers voor het schoon maken van je makeup kwasten. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen