Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

WENSKAARTEN

0 producten

Wij zijn inmiddels zo gewend aan het versturen van een sms of email en het contact houden via social media dat het versturen van wenskaarten er vaak bij in schiet .Maar zeg nou zelf, wat is er leuker dan het onverwacht ontvangen van een kaartje

Kaarten met quotes

Soms heeft een ander het al beter gezegd dan je zelf zou kunnen, of is een quote zo toepasselijk voor de situatie dat je deze niet kunt laten liggen. Wenskaarten met quotes maken het makkelijk je gevoel over te brengen, of een ansichtkaart met een quote veroorzaakt een lach of een traan bij de ontvangen. Quote kaarten zijn er in diverse soorten, zoals quote kaarten met humor of inspirerende quote kaarten. Welke keuze je ook maakt, wenskaarten met spreuken zijn altijd leuk om te versturen omdat ze vaak zo herkenbaar zijn. De kaarten van Quotable zijn zeer uiteenlopend in onderwerp dus voor iedereen is er wel een wenskaart met een geschikt citaat. 

Kaarten met afbeeldingen

Niet alleen zijn er wenskaarten met quotes, maar ook wenskaarten met een leuke afbeelding die iets kunnen betekenen voor de verzender of de ontvanger. Welk type ansichtkaart je ook kiest, het ontvangen van een wenskaart is altijd leuk. Prentkaarten zijn kaarten met aan 1 kant een afbeelding en aan de andere kant ruimte voor het adres en een klein beetje tekst. Het verschil met wenskaarten is dat deze minder ruimte voor kerst bieden, maar bijzonder leuk zijn om bij bijvoorbeeld een bos bloemen of een ander kadootje te steken. 

Stationery liefhebbers

Echte liefhebbers van stationery zullen niet alleen wenskaarten aanschaffen voor een specifieke gelegenheid, maar ervoor zorgen altijd enkele wenskaarten op voorraad te hebben. Bovendien is het ook heel erg leuk een kaart die toepasselijk is voor jou op te hangen boven je bureau of in je agenda of notitieboekje te steken. 

Online wenskaarten bestellen

Ondanks het al enorme aanbod in wenskaarten, Alice&Jo heeft toch nog een aantal verrassende en leuke wenskaarten gevonden die je makkelijk online bestelt. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen