Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Trapp Fragrances

0 producten

Bij Trapp Candles staat de geur voorop. Het merk garandeert binnen enkele minuten een heerlijk aroma in iedere kamer, en zij gebruiken uitsluitend de hoogste kwaliteit geuren. De uitgebreide collectie kaarsen, geursprays en geurstokjes zijn ontwikkeld om je zintuigen te prikkelen en zijn geschikt voor iedere gelegenheid. 

De geschiedenis van Trapp Candles

Het merk is begin jaren '90 opgericht in Kansas door interieur ontwerper en bloemist Bob Trapp. In eerste instantie verkocht hij het merk vanuit de kelder van zijn winkel, tot hij zijn merk verkocht aan een familiebedrijf.

Trapp Candles Geurkaarsen

De geurkaarsen van Trapp Candles zijn verkrijgbaar in diverse formaten, en bij Alice&Jo vind je een selectie van de 7oz kaarsen. Deze variant geurkaars brandt gemiddeld 50 uur, zit in glas en is verpakt in een prachtig doosje in de vorm van een huisje. Dit maakt de geurkaars bijzonder geschikt om kado te doen. De lont van de geurkaars is van papier/katoen en bevat geen zink. De kaars is gemaakt van een mengsel van soja was. 

Trapp Candles Geurstokjes

De geurstokjes van Trapp Candles, oftewel hun reed diffusers, komen in een elegant vaasje en worden geleverd met 2 setjs van 12 stokjes. Een vaasje gaat ongeveer 45 dagen mee. Zet de geurstokjes in een ruimte waar je graag een continue geur hebt, en waar het niet handig of wenselijk is om geurkaarsjes te branden. 

Trapp Candles Wax Melts

De wax melts van Trapp Candles zijn verkrijgbaar in een enorme selectie geuren, en bij Alice&Jo vind je ze vrijwel allemaal. Wax melts zijn ideaal wanneer je een geur een keer wilt uitproberen, of wanneer je extra snel van een geur wilt genieten. De wax melts van Trapp bevatten namelijk net zoveel geur als de geurkaarsen van dit merk, maar ze geven de geur sneller af. Het leuke aan wax melts is natuurlijk ook dat je zelf een geurcombinatie kunt maken door verschillende wax melts tegelijk te branden. 

Geurselectie Trapp Candles

Wij hebben geprobeerd een mooie selectie te maken de vele heerlijke geuren die het merk heeft. In ons assortiment is vooralsnog niet ieder type product of iedere geur verkrijgbaar, maar heb je een speciaal verzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Trapp Candles Online Bestellen

Het luxueuze merk Trapp Candles is in Nederland eenvoudig online te bestellen bij Alice&Jo. Bestellingen die op een werkdag voor 16:00 geplaatst zijn worden nog dezelfde dag verstuurd. Bij een besteding vanaf €50 gebeurt dit ook nog eens kosteloos. Maak je keuze uit onze uitgebreide geurselectie en heb je Trapp geurkaarsen of geurstokjes lekker snel in huis!

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen