Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

KADO

0 producten

Natuurlijk vinden we het allemaal leuk om een kado te ontvangen, maar er is toch niets leuker dan het perfecte kadootje voor iemand vinden en dan hun reacte te zien wanneer het uitgepakt wordt. Het kan heel erg moeilijk zijn om een geschikt kadootje te vinden, daarom proberen wij bij Alice&Jo een zo uitgebreid mogelijk aanbod kado artikelen aan te bieden zodat je voor iedereen in je omgeving terecht kunt voor een geschenk. Wij proberen ook regelmatig nieuwe producten toe te voegen waardoor je niet alleen tijdens de feestdagen bij ons terecht kunt. Uiteraard zullen er ook seizoensgebonden kado's bij ons te vinden zijn. 

GEURKAARSEN GIFTS

Neem ook eens een kijkje in in de categorie geurkaarsen wanneer je op zoek bent naar een kado. Wij hebben een zeer groot aanbod geurkaarsen in verschillende formaten en branduren, en geuren die zowel geschikt zijn voor mannen als vrouwen. Vaak worden geurkaarsen geassocieerd met vrouwen, maar ook steeds vaker weten mannen dit product te vinden. Vooral geurkaarsen met geurnoten als hout en kruiden vallen vaak in de smaak. Ook wat betreft vormgeving is er een aanbod dat zeker door mannen gewaardeerd zal worden door mannen. Vooral met de feestdagen geldt: ben je op zoek naar een kado voor een aantal personen, dan zijn geurkaarsen een uitstekende keuze. Je kunt dan kiezen voor een geurkaars met een geur die speciaal ontwikkeld is voor het seizoen. Vaak hebben deze kaarsen ook een mooie, speciale verpakking waardoor ze helemaal leuk zijn als kado. 

PRAKTISCHE GIFTS

Twijfel je enorm wat je iemand kado moet doen? Kijk dan eens rond in de categorie waarin we onze handige gifts presenteren. Soms is het moeilijk om iemand iets kado te doen, vooral wanneer diegene alles al lijkt te hebben, en dan is een praktisch kado altijd een goed idee. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sockstar sokkenclips? Deze zijn onder andere verkijgbaar in leuke blikken zodat ze extra leuk zijn om te geven, en de kans is groot dat de ontvanger ze nog niet kent, maar iedereen kent het probleem van sokken die kwijt lijken te raken in de was. 

MOKKEN

Binnen de categorie kado valt ook onze uitgebreide selectie mokken die bij iedereen wel in de smaak zullen vallen. Voor iedereen is er een toepasselijke tekst, en de mokken zijn tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat ook wat dat betreft een ruime keuze is. Mokken als kado zijn extra leuk wanneer je deze nog vult met bijvoorbeeld snoep, voor de zoetekauwen onder ons. Hoe dan ook is een mok een handig en leuk kado. 

DOE EEN KAARTJE BIJ JE KADO

Natuurlijk is het krijgen van een kado sowieso enorm leuk, maar doe een kaartje bij je kado om het nog net wat persoonlijker te maken. Wanneer je het moeilijk vindt iets gevats te bedenken om op de kaart te zetten dan kies je toch gewoon een ansichtkaart uit met een gevatte quote erop? Je kunt ook zeker enkel een ansichtkaart kado doen, want die persoonlijke touch is voor velen van ons belangrijker dan de grootte van het kado dat we krijgen. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen