Standaard €5,95 verzendkosten binnen NLD | Verzending op ma en do

LICHAAMSVERZORGING

0 producten

LICHAAMSVERZORGING

In een tijdperk waarin lichaamsbeweging, fitness en gezond leven belangrijker is dan ooit, staat ook het verzorgen van het lichaam centraal. Waar we vroeger met een blok zeep het hele lichaam wasten, heeft de gemiddelde persoon in de douchecabine een ware verzameling aan verschillende producten voor diverse doeleinden. LICDouchegels zijn er verfrissend en verkwikkend maar ook hydraterend en verzorgend. 's Ochtends geef je al snel de voorkeur aan een douchegel die je oppept, en 's avonds kies je eerder voor een douchegel met een kalmerende geur en die de huid lekker hydrateert.

BODYSCRUB

Wat ook al lang niet meer weg te denken is is de bodyscrub. Het verwijderen van dode en ruwe huid was nog nooit zo makkelijk en aangenaam. Een verzorgende, niet te ruwe, bodyscrub kan je grootste vriend zijn in de strijd tegen vale en droge huid. Het stimuleert de doorbloeding en verwijdert dode huidcellen waardoor je verzorgingsproducten makkelijker in de huid kunnen trekken. Je spoelt de douchescrub makkelijk af onder de douche en na het afdrogen smeer je je lichaam in met een body product.

VERZORG JE LICHAAM

Ook hier stopt de keuzemogelijkheid niet. Houd je van het snel afwerken van je verzorgingsroutine en heb je geen droge huid dan kun je een droge verzorgingsolie gebruiken, of een lichte bodylotion. Deze trekken snel in waardoor je snel je kleren aan kunt schieten. Heeft je huid behoefte aan meer verzorging dan kun je beter kiezen uit een bodymilk, bodycreme of bodybutter. Deze zijn dikker en rijker, en zullen je lichaam intensief hydrateren. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen