Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

McCall's Candles

0 producten

McCall's Candles is een familiebedrijf dat begin jaren '90 is opgericht door Dan McCall en zijn moeder Dee. 

Hoewel het bedrijf begonnen is als een fabrikant van hout, maar ze ontdekten al snel de wereld van geurkaarsen. In eerste instantie werden de geurkaarsen van McCall's geleverd in ouderwetse verfblikken, maar klanten gaven aan kaarsen liever in glazen potten te kopen. Daarmee was de inmiddels herkenbare McCall's geurkaars verpakking geboren.

McCall's Geurkaarsen

De geurkaarsen zijn zeer geconcentreerd van geur, en geven je dus echt waar voor je geld. Zelfs grote ruimtes worden makkelijk gevuld met het heerlijke aroma van deze geurkaarsen. De verpakkingen van deze geurkaarsen zijn een aanvulling voor je interieur, en maken echt een statement. Zodra de geurkaarsen opgebrand zijn kan de pot gebruikt worden voor het opbergen van spulletjes, maar je kunt er ook een bloem of een plant in doen. De pot kan ook gebruikt worden in de keuken voor het bewaren van bloem, suiker of koffie. Geniet op die manier nog langer van je McCall's aankoop. 

McCall's Candles Candle Bars

Bij Alice&Jo vind je niet alleen de geurkaarsen van McCall's in een groot aantal geuren en varianten, maar ook de Candle Bars zijn te koop in onze webshop. De candle bars kunnen per stuk besteld worden, wat je de gelegenheid geeft een aantal geuren te proberen zonder je te hoeven vastleggen op een verpakking van 6 candle bars. Wij adviseren te beginnen met 1/3 of 1/2 candle bar, want dit zal in de meeste gevallen al voldoende zijn om te genieten van de geur.

McCall's Candles Buttons

De wax melts van McCall's zijn Buttons genaamd en zijn verkrijgbaar in een groot aantal geuren. De buttons van McCall's zijn net als hun andere producten zeer herkenbaar door het logo dat hierin verwerkt is. 

Geuren McCall's

McCall's heeft een groot aantal geuren dat het hele jaar verkrijgbaar is, maar natuurlijk zijn er ook seizoensgebonden geuren. Voor iedere bui en ieder jaargetijde heeft McCall's passende geuren. Wil je weten of wij een bepaalde geur of een specifiek product van McCall's nog in het assortiment krijgen? Neem dan vooral contact met ons op! 

McCall's Kaarsen Online Bestellen

De geurkaarsen en wax melts van McCall's zijn makkelijk online te bestellen, en worden snel geleverd. Indien u de bestelling voor 16:00 besteld heeft op een werkdag dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag verstuurd. 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen