Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

The Konjac Sponge Company

0 producten

De Konjac Sponge Company is het eerste en het grootste bedrijf dat Konjac producten wereldwijd levert. De Konjac die door ze gebruikt wordt groeit op de vruchtbare, vulcanische heuvels van het Jeju eiland in Zuid-Korea. De Konjac Sponge Company heeft meerdere certificaten die bewijzen dat dit bedrijf natuurlijke producten die op geen enkel moment op dieren getest worden ontwikkelt. De sponzen worden bovendien met de hand gemaakt en op kwaliteit getest waardoor je zeker weet dat je Konjac spons door een strenge keuring gekomen is.

WAT IS EEN KONJAC SPONS? 

Wat doet deze fascinerende konjac spons? Het is een diep maar mild reinigend en exfoliërende spons die zorgt voor een stralende huid. De konjac spons is ph-neutraal waardoor de huid perfect gebalanceerd blijft. In eerste instantie is de ontwikkeld voor de delicate babyhuid, maar als snel was duidelijk dat hij veel breder kon worden toegepast als huidverzorgingsproduct

VOORDELEN VAN DE KONJAC SPONS

De voordelen zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, maar wij gaan het toch proberen. Als een product zoveel positieve eigenschappen heeft mag dat natuurlijk niet onbelicht blijven. De spons is gemaakt van 100% plantaardig materiaal, zit vol met mineralen en anti-oxidanten, bevat geen gifstoffen, is niet belastend voor de aarde, 100% cruelty free en en vegan. Hij is niet belastend voor het milieu en even vriendelijke voor de huid, 100% vrij van toegevoegde kleurstoffen of toevoegingen en is 100% biologisch afbreekbaar. We hadden je gewaarschuwd: de voordelen van de Konjac spons zijn er bijna teveel om op te noemen.

CHARCOAL SPONS

Een van de meest populaire varianten van is de charcoal spons. De charcoal spons is verkrijgbaar in een variant voor het gezicht en in een variant voor het lichaam. De actieve kool in deze konjac spons doodt bacteriën, verwijdert vuil en mee-eters, en neemt overtollige olie en gifstoffen in de huid op. Omdat het een natuurlijke anti-oxidant is, is het een effectieve, natuurlijke behandeling voor acne. Hoewel het zeer effectief is, en intensief reinigt is het nog steeds geschikt voor de gevoelige huid. De Konjac spons is zo mild dat hij zelfs gebruikt kan worden voor de delicatie huid rondom de ogen. 

FACE MOUSE

De Face Mouse spons is een nieuwe variant die speciaal is vormgegeven. Deze Konjac spons heeft de vorm van een computer muis, en ligt dus makkelijk in de hand. Het is de ideale vorm voor mensen die net beginnen met huidverzorging. De vormgeving is het enige waarin deze spons afwijkt van de andere Konjac sponzen, want hij heeft alle bekende voordelen waardoor je zo enthousiast bent over de producten. In het kort: de Konjac spons reinigt effectief, maar is mild voor de huid, en is vrij van kleurstoffen of andere toevoegingen die mogelijk nadelige effecten op de huid hebben. 

VERSCHILLENDE TYPEN SPONZEN

Omdat niet iedereen hetzelfde huidtype heeft zijn er diverse type. Zo is er bijvoorbeeld een konjac spons met kamille die geschikt is voor de gevoelige huid, een variant met rode klei voor de droge en rijpe huid en zo zijn er nog veel meer varianten. Bepaal voor jezelf aan welke aspecten jij extra aandacht wilt besteden, en kies de juiste spons daarvoor. Overweeg voor op vakantie een ander type spons mee te nemen in je toilettas. Op vakantie heeft de huid vaak andere behoeften dan normaal. Een voordeel is natuurlijk dat de konjac spons na circa 3 maanden vervangen moet worden bij regelmatig gebruik, dus kans genoeg om meerdere soorten uit te proberen. 

KONJAC SPONS ONLINE BESTELLEN

Ben je op zoek naar een natuurlijke maar effectieve manier gezichtsreiniging? Dan is de kans groot dat je uit bent gekomen bij de Konjac spons. Natuurlijk wil je de meest uitgebreide keuze hebben, en waar dan beter om je Konjac spons te kopen dan online? Bestel je Konjac spons online bij Alice&Jo en heb 'm lekker snel in huis! Bij een bestelling vanaf €75 wordt je bestelling GRATIS door ons verstuurd. 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen