Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

KUNSTWIMPERS

0 producten

Maak je graag werk van je make up en ben je niet bang het af en toe extra glamorous te maken? Dan zijn kunstwimpers een echte uitkomst voor jou, en waarschijnlijk eentje waarvan je al eens gebruik hebt gemaakt.

Verschillende modellen kunstwimpers

Omdat iedereen andere voorkeuren heeft, en verschillende gelegenheden en ooglooks ook een ander model behoeven kun je je kunstwimpers in een groot aantal verschillende modellen aanschaffen. Je kunt kiezen voor minder lange of extra lange nepwimpers, maar ook qua volheid en breedte zijn er verschillende modellen. Je kunt er tevens voor kiezen een model te gebruiken dat haren heeft van verschillende lengten zodat het er zeer natuurlijk uit ziet. Eigen wimpers hebben immers ook niet allemaal dezelfde lengte dus boots die look ook na met je nepwimpers. Voor een extra feestelijke look, kun je een extra vol model gebruiken. Omdat kunstwimpers bijzonder effectief zijn om een look te transformeren is het ook een idee om altijd je favoriete paar in je make up tasje te hebben zodat je makkelijk je ooglook van overdag een extra dimensie kunt geven voor 's avonds. Op die manier hoef je geen extra make up producten te gebruiken maar kun je eenvoudig mee naar een feestje na werktijd. 

Verschillende merken kunstwimpers

Voor ieder budget zijn er wel kunstwimpers te vinden, dus bij Alice&Jo vind je een gebalanceerd aanbod van bekende en onbekende merken, en zeer budgetvriendelijke en wat duurdere merken. De bekende merken als Ardell en Duo vind je bij ons terug, maar ook Mia Secret (met zeer betaalbare kunstwimpers voor slechts €3,95 per paar) is goed vertegenwoordigd. Probeer dus ook zeker een aantal verschillende modellen van dit budgetmerk uit op zoek naar je favoriete paar. Het mooie Australische merk SocialEyes vind je ook terug in onze webshop, en dit merk met handgemaakte nepwimpers in een groot aantal modellen is een echte aanwinst.

Kunstwimpers Aanbrengen

Je kunt kiezen voor kunstwimpers die zelfklevend zijn, maar de meeste nepwimpers dien je aan te brengen met een aparte wimperlijm. In eerste instantie kan het eng lijken valse wimpers aan te brengen, maar oefening baart kunst. 

Complementeer je ooglook

Ga uit van je favoriete kleur oogschaduw en creëer de look die je voor ogen hebt. Kies vervolgens een model kunstwimpers uit dat erbij past en het complementeert, breng de wimpers aan en voeg eigen wimpers en kunstwimpers samen door een laagje mascara aan te brengen.

Kunstwimpers Online Bestellen

Natuurlijk kun je kunstwimpers in de winkel kopen, maar ben je op zoek naar bijzondere merken en wil je zeker weten dat het op voorraad is, dan bestel je je kunstwimpers toch gewoon online? Wil je een voorraad aanleggen, dan kun je ook bij ons terecht, want bestellingen vanaf €75 worden gratis verstuurd.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen