Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Sleek Make Up

0 producten

Sleek is een van de snelst groeiende merken in de make-up wereld, en dat is niet voor niets. Sleek creëert innovatieve en superieur presterende producten die zeer gepigmenteerd en kwalitatief hoogwaardig zijn. Dit kleurrijke make up merk erkent en begrijpt de verschillende huidskleuren en zorgt er dan ook voor dat hun producten door een ieder, van donker tot licht en alles er tussenin, gebruikt kunnen worden. Met dit budgetvriendelijke make-up merk worden de laatste beauty trends voor iedereen toegankelijk.

SLEEK I-DIVINE OOGSCHADUW PALET

Een van de meest bekende producten van Sleek zijn de I-Divine oogschaduwpaletten. Sleek I-Divine oogschaduwpaletten zijn er in een groot aantal varianten, en bevatten allemaal 12 zeer gepigmenteerde oogschaduws die op iedere huidskleur een fantastisch resultaat zullen geven. Voor iedereen is er een Sleek I-Divine oogschaduw palet, en voor iedere gelegenheid is er een Sleek I-Divine oogschaduwpalette dat uitermate geschikt is. Omdat er naast het vaste aanbod oogschaduwpaletten ook regelmatig limited editions uitgebracht worden zijn het echte verzamelobjecten. In de limited edition oogschaduwpaletten zitten ook vaak kleuren die in andere paletten niet uitgebracht worden dus laat deze oogschaduwpaletten zeker niet zomaar aan je voorbij gaan. 

SLEEK MATTE ME

Sleek blushes behoren tot de beste blushes op de markt. De meest bekende variant is zonder twijfel de Sleek Blush Rose Gold. Deze dupe van de beroemde Nars Orgasm blush geeft een prachtig 'lit from within' effect dat je volledige look zal transformeren. Sleek Blush Rose Gold mag in geen enkele make-up collectie ontbreken! Door de populariteit van deze kleur worden de andere kleuren blushes snel overschaduwd, maar ook deze zijn zeer de moeite waard. Zoals we van Sleek gewend zijn zijn ook de blushes zeer gepigmenteerd, dus je hebt maar een beetje nodig. 

SLEEK MATTE ME

Een relatief nieuw product van Sleek zijn de Matte Me vloeibare lippenstiften. Deze zeer gepigmenteerde vloeibare lipsticks geven een trendy matte finish en zijn verkrijgbaar in een groot scala kleuren. van zeer uitgesproken tot subtiel. De Sleek Matte Me Birthday Suit is daar een mooi voorbeeld van. Deze nude lipstick is de perfecte finish voor je look. Ga je juist voor een uitgesproken kleur voor bijvoorbeeld een subtiele ooglook, dan heeft Sleek ook zeker aan jou gedacht! Deze populaire lippenstift is er in mooie rozen en diep paarse tinten die een make up look perfect complementeren. 

SLEEK CONTOUR KITS

Het belang van contouren is de afgelopen jaren duidelijker geworden dan ooit. Waar het voorheen nog vooral een vaardigheid was die visagisten bezaten raken meer en meer make up liehebbers er behendiger in, en weten steeds meer mensen hoe ze hun gezicht meer definitie kunnen geven, en kunnen spelen met schaduw en licht. Sleek heeft daarom diverse producten op de markt gebracht die daarbij helpen. Er zijn contour kits in poedervorm of in creme vorm en uiteraard in diverse kleuren. 

SLEEK SOLSTICE HIGHLIGHTER

De Sleek Solstice highlighter is een van de meest populaire producten uit het Sleek assortiment. Sleek Solstice Highlighter is een prachtig palette met diverse highlighter kleuren die individueel gebruikt kunnen worden, of vermengd kunnen worden. Deze highlighter, populair gemaakt door diverse beroemde YouTube visagisteren mag eigenlijk niet in je make up collectie ontbreken. Wellicht zul je hier niet dagelijks gebruik van willen maken, maar voor feestjes en speciale gelegenheden is dit highlighter palette precies wat je nodig hebt. 

SLEEK TRUE COLOUR LIPSTICK

Zoals bij alle producten van dit populaire merk zijn ook de lippenstiften in een zeer grote selectie kleuren beschikbaar. Niet alleen wat betreft kleuren is er keuze, maar er is ook keuze in finishes. De lipstick van Sleek is verkrijgbaar in een matte en een sheen finish. De pigmentatie is bij alle kleuren grandioos, zoals we van Sleek gewend zijn, en ze voelen prettig aan op de lippen. Ook de matte finish geeft een fijn gevoel en droogt de lippen niet uit. 

SLEEK ONLINE BESTELLEN

Al jaren zijn de producten van Sleek in onze webshop te vinden, en wij doen dan ook ons best het aanbod zo volledig mogelijk houden. Ben je op zoek naar de nieuwste producten, of is je favoriete Sleek product op? Bestel dan eenvoudig en snel online bij Alice&Jo. Bestellingen vanaf €75 versturen wij helemaal gratis. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen