Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

NIEUWE PRODUCTEN

0 producten

Ben je graag up-to-date en op de hoogte van onze nieuwste vondsten? In deze categorie vind je onze nieuwste pareltjes. Dit kunnen de nieuwe producten zijn van merken die wij al geruime tijd in het assortiment hebben, of het zijn geheel nieuwe merken. Qua make-up wil je natuurlijk altijd bij zijn en de nieuwste trends ook kunnen nabootsen, en je bent altijd op zoek naar 'the next best thing'.

NIEUWE COSMETICA

Wij zijn natuurlijk begonnen als een webshop in cosmetica, en zullen dan ook altijd nieuwe producten en merken aan ons assortiment toe willen blijven voegen. Nieuwe cosmetica merken en nieuwe make up producten zul je dus ook zeker altijd terug kunnen vinden in onze webshop. Wij proberen altijd merken te vinden die nog niet of amper verkrijgbaar zijn in Nederland, en zijn altijd op zoek naar de nieuwe hypes. Ben je graag een voorloper? Dan is Alice&Jo de webshop voor jou. 

NIEUWE GEURKAARSEN

Ons assortiment is inmiddels uitgebreid met geurkaarsen, en we overdrijven niet als we zeggen dat het onze nieuwe passie is. We hebben al een groot aantal mooie merken toegevoegd aan ons assortiment zoals Wax Lyrical, Goose Creek, Illume en O.W.N. Voor iedereen is er wel een geschikte geurkaars te vinden, en ook wax melts hebben wij niet over het hoofd gezien. Er staan nog een hoop mooie merken op stapel, dus houd de sectie nieuwe producten zeker in de gaten voor nog meer mooie geurkaarsen en wax melts.

GIFTS

Een van de belangrijkste onderdelen is de sectie gifts, want veel mensen weten onze webshop te vinden voor een kadootje. Het aanbod is zeer divers, en varieert van nuttige gifts tot echte hebbedingetjes. Omdat het een van onze meest diverse categorieën is is het zeker de moeite van het doorneuzen waard. Regelmatig voegen we dingen toe aan ons assortiment, dus kijk voor de leukste gifts altijd even bij Alice&Jo. 

NIEUWE PRODUCTEN ONLINE KOPEN

Natuurlijk zijn de nieuwste aanwinsten in onze webshop direct bestelbaar, en wanneer je je winkelmandje vult voor een bedrag van €75 of meer dan versturen wij je bestelling helemaal gratis. Wij versturen op maandag en donderdag.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen