Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

GEZICHTS MAKE UP

0 producten

Velen van ons gaan af op de eerste indruk, en het gezicht maakt daar een groot deel van uit. Vaak zijn we echter zelf het meest kritisch op onszelf en we besteden dan ook veel tijd aan de verzorging van ons gezicht. Of het nu gaat om dagelijkse verzorging in de vorm van een oogcreme of een wekelijkse verwenbeurt zoals een scrub of een masker, het verzorgen van ons gezicht draagt bij aan een gezonde en verzorgde eerste indruk en gezichts make-up kan een prachtig hulpmiddel zijn. 

GEZICHTS MAKE-UP

Na het verzorgen van de huid komt het aanbrengen van de basis op het gezicht. De finish van de teint en het gezicht dragen bij aan een gezonde, schone en frisse indruk. Een egaal en verzorgd gezicht is de basis of het nu om een uitbundige feest-look gaat, of een eenvoudig en elegant naturel effect. De diversiteit van gezichts make-up die als doel hebben de teint te egaliseren is aanzienlijk. Denk daarbij aan primer, foundation, poeder, blush, bronzer, highlighter, contour, setting sprays.Alle gezichts make-up om een egale teint te bereiken zijn in onze webshop beschikbaar, in een groot aantal varianten. Bepaal voor jezelf hoe uitgebreid je je make up routine wilt hebben, en het belangrijkste is misschien nog wel dat je altijd blijft experimenteren met je gezichts make-up.

SCULPT YOUR FACE MET GEZICHTS MAKE-UP

Een van de meest populaire en meest gebruikte make up technieken is het sculpten van het gezicht. Door gebruik te maken van licht en schaduw kan de nadruk worden gelegd op de eigen botstructuur, maar kan ook de illusie van bijvoorbeeld gedefinieerde jukbeenderen of een smaller gezicht gewekt worden. Maak altijd gebruik van je eigen sterke punten, en leg daar nog meer de nadruk op. Voor het sculpten van het gezicht zijn er speciale make up kwasten verkrijgbaar, en om schaduw aan te brengen kun je gebruik maken van poeder producten of creme producten. Voor welk type gezichts make-up kiest is afhankelijk van de basis waar je voor gekozen hebt: gebruik je een poeder foundation dan kan gewerkt worden met een poeder contour, en werk je met een creme foundation dan heeft een creme contour product de voorkeur. 

HIGHLIGHTER HEAVEN

Er lijkt geen enkel gezichts make-up product zo'n enorme populariteit te genieten als de highlighter. Een highlighter mag opvallen, mag de show stelen en geen enkele kleur lijkt off limits. De kleur van de highlighter kan perfect afgestemd worden op de kleur oogschaduw en/of lippenstift, of je kunt ervoor kiezen de highlighter ook op de ogen te gebruiken voor een betere samenhang van je look. Highlighter is inmiddels zo populair dat er ook paletten verkrijgbaar zijn zodat je altijd de keuze hebt uit een aantal kleuren, en je je dus niet hoeft vast te leggen op een specifieke kleur. De variëteit van is het grootst in een highlighter palette waarin zowel creme als poeder highlighter wordt aangeboden. 

BLUSH VOOR EEN JEUGDIGE LOOK

Een makkelijke en snelle truc om direct voor een jeugdige look te zorgen is het strategisch plaatsen van een blush. Een klassiek uitgangspunt is het kiezen voor een blush kleur die overeen komt met de kleur van de huid wanneer je er zachtjes in knijpt, maar dat is al lang niet meer de enige manier om een blush kleur te selecteren. Hoewel op die manier de meest natuurlijke kleur vastgesteld kan worden, geven veel make up liefhebbers de voorkeur aan een meer uitgesproken kleur of finish. Je kunt kiezen voor een matte finish voor het meest subtiele resultaat, maar een blush met shimmer kan de hele look ophalen. 

BRONZING GEZICHTS MAKE-UP

Hoewel we natuurlijk allemaal hopen op het gehele jaar mooi weer en dus een natuurlijk zongebruinde huid, we zullen moeten accepteren dat dat in Nederland nou eenmaal niet voor ons is weggelegd. Een handig en eigenlijk onmisbare gezichts make-up om je gezicht een zongebruinde look te geven is bronzer. Bronzer kun je selecteren op kleur, finish en textuur. In de loop van het jaar zul je meer dan een kleur bronzer in je collectie nodig hebben, aangezien je zelf ook wat bijbruint in de zon, en er dus een andere kleur bronzer nodig is voor hetzelfde effect. Je kunt kiezen voor een bronzer met shimmer voor een extra glamoureus effect dat vooral in de avonden een bijzonder mooi effect zal geven. 

GEZICHTS MAKE-UP ONLINE BESTELLEN

Wat is er nou eenvoudiger dan je gezichts make-up online te bestellen? Bij een bestelling vanaf €75 wordt je bestelling ook nog eens gratis verstuurd. 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen