Standaard €5,95 verzendkosten binnen NLD | Verzending op ma en do

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Fox & Fallow

0 producten

De mensen achter het merk Fox & Fallow zijn highschool sweethearts Janet & Darrell. Beiden zijn ze geboren en getogen in Mount Isa, midden in de outback van Australië, maar inmiddels wonen ze in het zonnige Brisbane. 

Het begin van Fox & Fallow

Na jaren in de trouwindustrie gewerkt te hebben als makers van leuk stationary en verschillende typen borden voor bruiden en bruidegommen in Australië en over de hele wereld werd het tijd om een collectie te maken voor winkeliers. In 2015 debuteerde Fox & Fallow op de National Stationery Show in New York, en was meteen een doorslaand succes. 

De visie van Fox & Fallow

Janet en Darrell hebben een passie voor producten van hoge kwaliteit die handgemaakt zijn. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en ieder ontwerp is uniek. Het streven is altijd om de producten betaalbaar te maken. 

Fox and Fallow Notitieboekjes

We hebben een keuze gemaakt uit hun zeer omvangrijke stationery assortiment, en een van de producten die dit merk in een hoop verschillende varianten aanbiedt is notitieboekjes. Ze zijn gelinieerd en blanco verkrijgbaar, met een harde of een zachte kaft. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat de kaft voorzien van een kleurrijk ontwerp. 

Ansichtkaarten

Ook de wenskaarten van Fox & Fallow zijn grappig, kleurrijk en uniek. Ze worden geleverd met een enveloppe en zijn verkrijgbaar voor diverse gelegenheden. Ons advies is wanneer je een kaartje tegen komt die je interesse wekt maar waar je wellicht niet meteen een bestemming voor weet deze toch meteen te kopen. De gelegenheid zal zich maar voor doen, en dan wil je toch niet zonder geschikt kaartje zitten!

Bijzonder notitieblok

Een assortimentsgroep die helemaal nieuw is voor ons is die van notitieblokken, maar die van Fox & Fallow konden wij niet laten liggen. Je vindt in verschillende formaten een notitieblok zodat je altijd je aantekeningen of boodschappen kunt noteren. Wederom vervaardigd van het beste materiaal en voorzien van een kleurrijke print kan zelfs een notitieblok een aanvulling op je (kantoor) interieur zijn.

Fox & Fallow Online Bestellen

Bij Alice&Jo vind je een selectie van de prachtige producten van Fox & Fallow, en ons aanbod proberen wij steeds verder uit te breiden zodat je keuze genoeg hebt en het assortiment altijd up to date is. Voor bestellingen op werkdagen geldt dat als ze voor 16:00 geplaatst zijn wij ze dezelfde werkdag nog versturen. Bij een bestelling vanaf €50 wordt de bestelling ook nog eens geheel kosteloos verstuurd. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen