Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

LIP MAKEUP

0 producten

De hele dag praten we, eten en drinken we, dus een hoop nadruk wordt gelegd op onze mond en lippen. De lippen zijn dus ook heel erg belangrijk in onze algehele verzorging en in de make-up. Heb je weinig tijd om je op te maken dan wordt er al snel gekozen voor alleen een bb-cream, mascara en een lippenstift. Niets transformeert zo makkelijk het uiterlijk als lipstick. Er is zoveel keuze in verschillende texturen en kleuren dat je voor iedere bui of gelegenheid een bijpassende lippenstift kunt vinden. Heb je geen spiegel bij de hand en wil je je lippenstift gedurende de dag bijwerken dan is een neutrale lippenstift een uitkomst. Houd je helemaal niet van bijwerken en wil je er de hele dag geen omkijken naar hebben dan is een stain of een langhoudende lippenstift een absolute uitkomst. 

POPULAIRE LIP MAKEUP

De meest bekende vorm van make up voor de lippen is zonder twijfel lippenstift. Lange tijd geleden heeft de oprichter van Estee Lauder de link gelegd tussen de roodheid van de lippenstift in tijden van crisis. Hoe dieper de crisis, hoe roder de lippen. Het is ook eenvoudig te verklaren, want een lippenstift hoeft niet duur te zijn, maar het effect is maximaal. Wie voelt zich immers niet zelfverzekerder en sterker met mooi gestifte lippen? Lip makeup is in de jaren aan enorme veranderingen onderhevig, al blijft de kleur rood uiteraard een klassieker, maar wat betreft finishes en ook kleuren zijn er enorme stappen gezet. Tegenwoordig kun je kiezen uit een matte finish, een glossy finish, satin, shimmer of zelfs glitter, en wat betreft kleuren is er alles van zwart, blauw en groen tot paars, roze en het vertrouwde rood. Lip makeup is veelzijdig en kan een hele look transformeren.

ONMISBARE LIP MAKEUP

Het belang van een goede lipliner kan niet voldoende benadrukt worden. vooral in het geval van gebruik van donkere of uitgesproken kleuren. Om te voorkomen dat de lippenstift gaat 'bloeden' breng je eerst lipliner aan, en vul je vervolgens de lippen in met lipstick. Tevens is het mogelijk de lippen helemaal in te kleuren met een lipliner, en daar overheen een lipstick of een lipgloss aan te brengen. Vergeet ook deze vorm van lip makeup niet!

LIP MAKEUP ONLINE BESTELLEN

Wanneer je eenmaal een selectie hebt kunnen maken uit het grote aanbod lip makeup dan wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Bij een bestelling vanaf €75 versturen wij de bestelling ook nog eens gratis. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen