Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Ardell Lashes

0 producten

Ardell Lashes is al sinds 1971 een van de bekendste merken wat nepwimpers betreft, en dat als je ervaring hebt met het dragen van nepwimpers weet je ook meteen waarom. Het begon allemaal met het Duralash model, nepwimpers die extra volume en lengte gaven met een natuurlijke oogopslag. Al snel waren de Ardell Lashes Duralash nepwimpers zo populair dat besloten werd nieuwe modellen toe te voegen, namelijk de inmiddels zeer populaire Wispies, 105 en 101. 

ARDELL LASHES WISPIES

De Ardell Lashes nepwimpers in het model Wispies zijn zo populair dat ze eigenlijk geen introductie behoeven. De Wispies nepwimpers hebben een transparante, lichtgewicht band die de haren samenbrengt tot een strip. De plukjes zijn met de hand geknoopt en uitgewaaierd voor perfecte uniformiteit, absoluut comfort en een bijzonder natuurlijke look. Dit model nepwimpers is bijzonder geschikt voor grote en/of diepgelegen ogen. Wil je een keer het dragen van nepwimpers uitproberen? Dan zijn de Ardell Lashes Wispies een perfect model om mee te beginnen.

ARDELL LASHES PRESS ON LASHES

Het aanbrengen van nepwimpers vereist oefening en ervaring, en daar ontbreekt het velen van ons nou net aan. Draag je maar af en toe nepwimpers, of kost het aanbrengen van eyeliner je al je concentratie? Dan zijn de Ardell Press On Lashes een echte uitkomst. Deze nepwimpers van Ardell Lashes hebben een handige applicatie tool die je helpt met het aanbrengen van de nepwimpers. Ben je een beginner, of houd je gewoon van ultiem gemak? Dan zijn de Press On nepwimpers van Ardell Lashes echt iets voor jou!

WAAROM NEPWIMPERS DRAGEN? 

Het dragen van nepwimpers is niet van essentieel belang, al zullen veel mensen het daar niet mee eens zijn, maar ze kunnen een make up look wel compleet transformeren. Je kunt een nog zo mooie ooglook met je favoriete make up producten creëren, maar de nepwimpers zijn vaak de finishing touch. De Ardell lashes nepwimpers zijn daar geen uitzondering op. Sterker nog, ze zijn het merk waar menig make up liefhebber als eerste naar grijpt. Onze tip is om in je make up tasje altijd een paar van je go to nepwimpers te hebben, mocht je na het werk je look naar het volgende niveau tillen voor je avondplannen. 

ARDELL LASHES ONLINE BESTELLEN

Een selectie van de bekendste en meest populaire nepwimpers van Ardell bestel je eenvoudig en snel online bij Alice&Jo. Probeer eens een selectie nepwimpers om ze te vergelijken, of sla lekker uw favoriete model in zodat u nooit zonder zit. Bestelt u op werkdagen voor 16:00 dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog. Bij een bestelling van €50 of meer (kijk zeker eens rond in onze zeer uitgebreide aanbod nepwimpers) versturen wij de bestelling ook nog eens gratis. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen