Standaard €5,95 verzendkosten binnen NLD | Verzending op ma en do

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

LIPPENSTIFT

0 producten

Lippenstift gaat al door de eeuwen heen mee en blijft nog steeds het lievelingsproduct onder vele make-up gebruikers.

Lippenstift maakt je look helemaal compleet. De lippenstift kan ervoor zorgen dat je een hele andere uitstraling kan krijgen. Zo kun je met de keuze van je lippenstift kleur een hele andere look creëren.

Benadruk dan je lippen met een fel kleurtje, of een meer zachtere, nude kleur.

VERSCHILLENDE LOOKS

Wil je meer voor een dramatic look gaan? Kies dan voor een donkere lippenstift.

Wil je liever een sexy look creëren? Houd het dan bij (fel) rood.

Voor een meer natuurlijke look, ga dan voor de lichtere (nude) kleuren.

VERSCHILLENDE GELEGENHEDEN

Het hangt natuurlijk van de gelegenheid af wat voor soort lippenstift je kunt dragen en wat het er best bij past. Ga je naar een feest? Dan kun je zo dramatic gaan als je wilt. Voor een trouwerij of huwelijksfeest, is de kleur meestal voor dat soort gelegenheden nude of soms wel eens felrood.

EXPERIMENTEREN

Soms is het weer eens tijd om iets nieuws te proberen. Kies dan bijvoorbeeld voor een kleur waarvan je nooit had verwacht dat jij die ooit op zou doen of waarvan je dacht dat het nooit bij je zal staan. Het resultaat? Laat je zeker verrassen! Je komt erachter welke kleur lippenstift je totaal leuk én mooi staat of welke kleur nou echt een no go voor je is.

PAS JE KLEUR AAN

Er zijn oneindig veel kleuren lippenstift, maar wat nou als je je kleur ook nog eens kan personalizen?  Probeer dan eens met een paar lippenstift kleuren te spelen. Meng de lippenstiften met elkaar en onderzoek welke mengkleur het mooist is.

HET AANBRENGEN

Elke methode creëert een ander effect bij het aanbrengen van de lippenstift.

Om de lippenstift gelijk aan te brengen op je lippen, zorgt dit ervoor dat de kleur direct op je lippen staat gedrukt. Dit kan je met een stevige druk doen, of een zachte druk. Beide hebben een verschillend resultaat. De een heeft een extremer resultaat en de ander een wat rustiger, zachter resultaat. Een andere manier is om de lippenstift indirect aanbrengen aan je lippen met behulp van een kwastje, zo kun je wat preciezer werken met de lippenstift en zelf de keuze maken hoeveel product je met het kwastje aanbrengt (minder product)  de lippen minder benadrukken met de kleur, meer product=de lippen meer, feller, extremer benadrukken met de kleur.

DOE RESEARCH

Het kiezen van de juiste kleur lippenstift die het beste bij je past is natuurlijk lastig als je het maar van je computerscherm moet bekijken. Koop deze nog niet gelijk, kijk daarom eerst naar een paar reviews om een paar kleuren te vergelijken.

Heb je al een bepaalde kleur in gedachten? Toch is het aan te raden om eerst een paar soortgelijke kleuren te testen voordat je het bestelt!

We willen natuurlijk niet dat je een aankoop doet en er niet tevreden mee bent.

RECENSIES

Een andere tip is om recensies te checken van de lippenstift die jij in gedachte had. Zo heb je al een beeld van de lippenstift en weet je wat je kunt verwachten.

Elk merk heeft natuurlijk zijn eigen formule. Zoek daarom ook recensies van merken lippenstift die jij in gedachte hebt.

Al een beslissing gemaakt? Zoek bij Alice&Jo en vind jouw favoriete merk!

Vind je favoriete merk en pik de kleur uit die jou het beste staat! 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen