Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

WAXINELICHTJE

0 producten

Waxinelichtjes met geur koop je natuurlijk ook bij Alice&Jo: de webshop met geurproducten voor in huis van diverse bekende en niche merken. Houd je ervan vaak van geur te wisselen, of houd jij van een subtiele verspreiding van geur dan is een waxinelichtje met geur echt iets voor jou. Ze geven niet alleen op subtiele wijze geur af, maar deze kleine lichtbronnen geven de ruimte ook direct meer sfeer. Maak je woonomgeving gezelliger en laat deze lekkerder ruiken met deze handige kleine kaarsjes.

WAXINELICHTJE MET GEUR
Een waxinelichtje met geur is een handige manier om verschillende geuren uit te proberen zonder je meteen vast te leggen op een enorme geurkaars. Bovendien zijn ze zeer geschikt voor kleinere ruimtes die je wil voorzien van een lekkere geur. Het aanbod van geuren is zeer uitgebreid, voor iedereen is er wel een geschikte geur te vinden. Waxinelichtjes met geur geven je de mogelijkheid vaak van aroma te wisselen in je zoektocht naar je absoluut favoriete geur. De kracht van een theelichtje ligt in hun aantallen: wil je een kleine ruimte heerlijk laten geuren dan brand je er 1 of 2 of zelfs meer, maar ook in een grotere ruimte kun je deze kaarsjes gebruiken: groepeer ze dan op diverse plekken en geniet van de geur en de sfeervolle verlichting. 

HOE WAXINELICHTJE TE BRANDEN
Een waxinelichtje zit in een aluminium cupje, en dient geplaatst te worden in een waxinelichthouder om beschadiging van oppervlakten door warmte te voorkomen. Je kunt het waxinelichtje ook gewoon neerzetten, maar let er dan op dat ze op een warmtebestendige ondergrond staan. Denk er ook eens aan waxinelichtjes rondom het bad te plaatsen wanneer je lekker in bad ligt om zo het ultieme relax moment te creëren. Uiteraard zijn er ook kaarsenhouders speciaal voor deze handige kleine kaarsjes. 

BRANDTIJD WAXINELICHTJE
Waxinelichtjes zijn verkrijgbaar in diverse brandtijden. Die van Keystone Candle Company brandt 4-5 uur, en die van Wax Lyrical branden wat langer met circa 6 uur. Wanneer je vindt dat de kamer met voldoende geur gevuld is dan kun je natuurlijk voortijdig het waxinelichtje uitblazen zodat je 'm nog een keer kunt branden. Het voordeel van het branden van meerdere kaarsjes tegelijk is dat de geur zich extra snel zal verspreiden en dat een waxinelichtje minder lang hoeft te branden. 

THEELICHTJES
Ben je op zoek naar theelichtjes, maar kom je overal alleen maar waxinelichtjes tegen? Wanhoop niet, theelichtjes en waxinelichtjes zijn exact hetzelfde. Probeer een nieuwe geur eens op een laagdrempelige manier uit door middel van theelichtjes, of verspreid geur makkelijk door de hele kamer met een paar strategisch geplaatste theelichtjes. Natuurlijk is het ook mogelijk je theelichtje daadwerkelijk te gebruiken in een theewarmer. Geniet van de heerlijke geur en profiteer tegelijkertijd van het praktische nut van het theelichtje.

WAXINELICHTJE MET GEUR ONLINE BESTELLEN
Wanneer je comfortabel vanaf je bank je waxinelichtjes wilt bestellen dan is Alice&Jo jouw shop bestemming! Je kunt bij ons niet alleen terecht voor waxinelichtjes met geur, maar ook voor geurstokjes, geurkaarsen, votive kaarsjes en wax melts. Bij een besteding vanaf €75 versturen wij je bestelling gratis, en we proberen je bestelling altijd zo snel mogelijk te versturen. Houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen