Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

NAGELS

0 producten

De een houdt van korte nagels, de ander houdt van lange nagels. De een houdt van recht gevijlde nagels, de anders van puntig gevijlde nagels. De een houdt van ongelakte nagels, de ander houdt van uitbundig gelakte nagels. Kortom, er zijn een hoop verschillende voorkeuren, maar iedereen houdt van verzorgde nagels. 

Nagelverzorging

Het begint met het vijlen van de nagels om ze in model te brengen. Ook het verzorgen van de nagelriemen is heel erg belangrijk. Droge nagelriemen zien er alleen een beetje slordig uit, maar ze kunnen ook pijnlijk zijn. Behandel dus ook de nagelriemen door ze regelmatig in te smeren met een nagelolie en door ze terug te duwen met een bokkepootje. Vooral wanneer je regelmatig je nagels lakt en je nagels regelmatig in contact komen met nagellakremover is het belangrijk de nagelriemen niet te vergeten. 

Extra nagelverzorging

Nagels kun je extra verzorging bieden in de vorm van een nagelverharder wanneer je last hebt van nagels die snel scheuren of broos zijn. Door de nagelverharder als kuur te gebruiken kun je je nagels een handje helpen. Ook het gebruik van een basecoat en topcoat zijn handige hulpmiddelen in je nagelverzorgingsregime, en zorgen ervoor dat je langer kunt genieten van mooi gelakte nagels.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen