Standaard €5,95 verzendkosten | Verzending op maandag en donderdag

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

Sedona Lace

0 producten

Amerika is de bakermat voor een hoop populaire make-up merken, en zo ook van het populaire merk Sedona Lace. Dit kleurrijke en gewaagde merk heeft een uitgebreide selectie make-up kwasten die zijn weerga niet kent. Zelden bood een merk zo’n uitgebreide keuze in make-up kwasten voor specifieke toepassingen. Veel van Sedona Lace’s kwasten zijn verkrijgbaar in een synthetische (vegan-vriendelijke) variant, en zijn herkenbaar aan hun roze met zwarte haren.
Ben je op zoek naar kwaliteit en naar een merk dat voorziet in al je make-up behoeften? Bekijk dan zeker de collectie van Sedona Lace.

LOSSE MAKE UP KWASTEN

Sedona Lace heeft een zeer uitgebreid aanbod make up kwasten, Voor iedere toepassing is er wel een make up kwast te vinden, hoewel de kwasten ook zeer veelzijdig zijn. De kwasten zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar: met een roze handvat of de variant met synthetische haren. 

SEDONA LACE MAKE UP KWASTENSETS

Vind je het handig om in 1 keer een groot aantal kwasten aan te schaffen zodat je een goed begin hebt voor een collectie? Dan zijn de Sedona Lace kwastenset wellicht precies wat je zoekt. De make up kwastensets zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Er zijn kwastensets verkrijgbaar in een handige reisverpakking, maar er zijn ook kwastensets verkrijgbaar met maar liefst 12 make up kwasten waardoor je in 1 klap alle kwasten hebt die je nodig zou kunnen hebben. 

SEDONA LACE MAKE UP

Ook heeft Sedona Lace een aantal make up producten zoals blush en concealer sets. Met de sets heb je een aantal kleuren in 1 verpakking. 

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen