Standaard €5,95 verzendkosten binnen NLD | Verzending op ma en do

Selecteer op:

Prijzen

  • Van:
  • Tot:

BOEKENLEGGERS

0 producten

Ben je op zoek naar een kadootje voor jezelf of voor een echte boekenwurm in je omgeving? Dan is een boekenlegger een zeer geslaagd, en betaalbaar kado.Je kunt het als kadootje op zich geven, als kleine attentie, of doe 'm erbij als je een boek kado doet. 

HET NUT VAN EEN BOEKENLEGGER

Wanneer je bezig bent in een spannend boek, maar het helaas naast je neer moet leggen is het handig als je de volgende keer nog weet waar je was gebleven. Natuurlijk is het mogelijk het boek open te laten liggen, maar dat is zeker geen goed idee voor de kaft van je boek. Bovendien is het voor mensen die regelmatig een nieuw boek ter hand nemen geen idee alle boeken waar ze in bezig zijn open te laten liggen. Wil je je boek niet beschadigen, dan is een boekenlegger de uitkomst. Leg deze gewoon tussen de bladzijden waar je bent gebleven en sla het boek de volgende keer gewoon daar weer open waar de boekenlegger ligt.

UNIEKE BOEKENLEGGERS

Het bijzondere merk Alljoy makat prachtiger boekenleggers en notitieboekjes. Er wordt een hoop tijd en aandacht gestoken in iedere boekenlegge, en dat zie je terug aan de afwerking. De boekenleggers zijn verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren, dus voor iedereen is er wel een boekenlegger te vinden. Het leuke aan een boekenlegger van Alljoy is dat je 'm zo kunt vouwen dat het lijkt alsof er een vlinder op je boek zit. Uiteraard kun je een boekenlegger ook gebruiken voor agenda's of notitieboekjes voor een extra leuk accent. 

EEN KLEINE ATTENTIE

Veel mensen doen elkaar boeken kado. Een boek is voor iedere gelegenheid een leuk kadootje, en kan wat betreft onderwerp (of auteur) afgestemd worden op de gelegenheid. Overweeg ook eens om een boekenlegger erbij te doen wanneer je een boek kado doet. Op die manier krijgt de ontvanger een compleet kadootje waar duidelijk veel aandacht aan besteed is. 

BOEKENLEGGER ONLINE BESTELLEN

Ben je op zoek naar een bijzondere boekenlegger? Eentje die je niet in de boekhandel kunt vinden? Bestel je boekenlegger dan online. 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogste zijn van het laatste nieuws en aanbiedingen?

Naar boven Beoordeling door klanten: / 10 - beoordelingen